Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dlaczego dobiera mi Bronzuf?

Unlike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od kilku dni nie mogę zagrać normalnej gry, gdyż do teamu dobiera mi samych bronzow lub silverów (jestem w goldzie) a do enemy przewaznie same goldy, moze jeden silver, czasami nawet platyna

przykład:

http://scr.hu/0ouo/dpvut

u nich all premade, 2 platyny po 1,5k winow a u mnie gold silver bronz i unranked.

Jaki sens jest w takich grach? Zawsze dostajemy po dupie w 20, moja linia przeważnie wygrana a reszta teamu a po 50 farmy w 20min i 0/4

Może to być wina MMR? Na rankedach mam 75 winow i 59 lose a mojego MMR nie da się sprawdzić na op.gg

Unknown MMR pattern information. There is a possibility for a lack of recent data of solo rank game; Please play more Ranked Games to check your MMR.

Jaka może być tego przyczyna? Piszcie;c

"bronzów" ?

exmoderator? Kto Cie pisać uczył?

jesteś taki głupi czy udajesz?

Opublikowano

Masz po prostu niskie mmr ;/

A tutaj jak naprawić błąd na op.gg:

5 z 10 twoich ostatnich gier musi być rankedami, wtedy spróbuj i daj nam wynik (i przeczytaj co piszę na dole np. ,,Rozsądne MMR. Zdecydowanie zasługujesz na tą dywizję.")

928011413476457403957.png

Opublikowano

jezu nie płacz.

to normale tylko, zawsze tak będzie. Musisz do tego przywyknąć.

graj rankedy jak masz noob teamy na normalach

Opublikowano

Albo porostu przydziela ci ludzi z golda którzy graja duo z niższą ligą =)

Opublikowano

Piszecie mu że ma niskie MMR i przez to gra z brązami jak w enemy team ma platynki i jeszcze premade,rzeczywiście mądre.

Co do samego tematu to również próbuj grać z kimś premade,najlepiej z osobami w niskich dywizjach,myślę że raz Ci się trafi słaby team,a raz dobry,więc po prostu musisz to przeżyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...