Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PS3. Nie wiem, nie znam sie ;/

tKnn~

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam stoję przed kupnem pierwszy raz w życiu konsoli PS3. Chce sobie zakupić PlayStation 3 SUPER SLIM lub zwykłego SLIMA, ale nie wiem , co lepiej się opłaci szczerze mówiąc to się na tym nie znam i dlatego potrzebuję Waszej pomocy. Z tego co mi wiadomo ceny PS3 znacznie spadły, gdyż wyszło niedawno PlayStation 4 dlatego właśnie postanowiłem sobie zakupić PS3 ;)

Kolejny problem to cena zależy mi aby nie przepłacać i kupić w zaufanym miejscu. Możecie podesłać jakieś linki ?

Pozdrawiam i z góry dziękuje ! wink.png

Opublikowano

Siemka, też miałem problem z kupnem - szukałem w całym miescie ale nigdzie nie znalazłem wersji 12 gb. Jesli takiej szukasz to ceny rozpoczynaja sie od 650. Ja sam kupilem na domsary.eu za 670, i wyslali chwile po zamowieniu. Mam nadzieje ze jutro dojdzie. Razem z przesylka pobraniowa zaplacilem 700 . Jesli chcesz kupic online to pilecam Ci tu : 3

Opublikowano

12gb dysk hahaha po włożeniu gry typu gta 5 zostanie ci 4 a to juz jedna koleina czyli 2 gry max 3 sobie pograsz a dysk nowy od 200 zl w góre więc nie wiem czy ci się opłaciło jeżeli miał byś możliwść np kupić w niemczech ps3 + gta 5 + rivals 320 gb 160 euro.

76561198342061369.png

Opublikowano

Kup sobie za 700-750 najlepiej super SLIMA. Zwyczajny slim to złom, czasami naweet mechanizm wysuwania płyt się psuje.

p.s

polecam grę the last of us, hit roku, jedna z najlepszych gier na ps3 wybrana przez graczy

Opublikowano

@up ja mam slima od 4 lat i raz z winy braku prądu mi się dysk żrąbał musiałem za 50 euro kupić nowy.A z płytami nie mam problemów tyle że po ostatniej aktualizacji gry z tego roku jak gta czy bf4 się tną i trzeba resetować konsole ale przed updatem było ok

76561198342061369.png

Opublikowano

@up ja mam slima od 4 lat i raz z winy braku prądu mi się dysk żrąbał musiałem za 50 euro kupić nowy.A z płytami nie mam problemów tyle że po ostatniej aktualizacji gry z tego roku jak gta czy bf4 się tną i trzeba resetować konsole ale przed updatem było ok

Ja mam 2,5 roku i nie sprawia problemów. ;)

Opublikowano

Witam stoję przed kupnem pierwszy raz w życiu konsoli PS3. Chce sobie zakupić PlayStation 3 SUPER SLIM lub zwykłego SLIMA, ale nie wiem , co lepiej się opłaci szczerze mówiąc to się na tym nie znam i dlatego potrzebuję Waszej pomocy. Z tego co mi wiadomo ceny PS3 znacznie spadły, gdyż wyszło niedawno PlayStation 4 dlatego właśnie postanowiłem sobie zakupić PS3 ;)

Kolejny problem to cena zależy mi aby nie przepłacać i kupić w zaufanym miejscu. Możecie podesłać jakieś linki ?

Pozdrawiam i z góry dziękuje ! wink.png

Jeżeli chodzi o wybór między Slim, a SuperSlim to zastanów się nad tym czy zamierzasz przemieszczać się z konsolą, czy po prostu będzie ona jedynie stała w jednym miejscu.

Jeżeli zamierzasz z nią jeździć etc. to wybór prosty bierz SS.

Natomiast jeżeli nie, ja osobiście brałbym zwykłego slima - jest on dłużej na rynku, z tego co słyszałem mniej awaryjny, po prostu pewny - superslim jest natomiast o wiele nowsze na rynku i podchodziłbym do niego z dystansem.

Kolejny ważny wybór to pojemność Twojej konsoli. Jeżeli zamierzasz zasubskrybować usługę PS+ potrzebne Ci będzie miejsce na dysku, dlatego też proponuję darować sobie SS 12 gb i bawienie się w dokupowanie dysku i od razu zaopatrzyć się w wersję 500gb. Natomiast jeżeli zamierzasz brać Slima, to bierz wersję 320gb.

Kolejny "problem", gdzie kupić?

Jak up wspomnieli odpuściłbym sobie wszelkie sklepy typu MM.

Ja bym po prostu skorzystał z allegro, wyszukując najtańszą konsolę lub też najczęściej kupowaną w sklepach internetowych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...