Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Konfigurowanie plugina permissionsEX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej chciałbym wam pokazać jak skonfigurować plugin permissionsEX wiem ze to trudny plugin służy do dawania rangi.

będę wam pokazywał jak:

-dodać range

-dodać do rangi komendy [np : żeby mógł svip napisać gm 1]

-jak dawać kolor rangi

-i ogólnie wszystko o nim

pokarze wam tagże jak zrobić to na ownserwer i na pulpicie na serwer minecraft :D

jeżeli szukacie dobrego technika ja wam w tym pomogę mój skype hubert.urban7

pokaże wam jak zrobić wszystko na ownserwer pokaże wam jaki to fajny host dla początkujących i zaawansowanych serwerów minecraft / cs :D

oczywiście mam oryginalnego na MInecraft

jeżeli nieumienie tego robić napiszcie w mi tutaj oczym wam powiedzieć ja wam wytłumaczę :D

zapraszam do pisania to poradnik taki dla początkujących serwerów :D

Opublikowano

To ja mam takie pytanie jak ustawić w essentials żebym mógł sprawdzać gdzie dany gracz ma ustawione home ?

NuKers.gomc.pl

(Zwiększony exp i rewelacyjne dropy)

Opublikowano

To ja mam takie pytanie jak ustawić w essentials żebym mógł sprawdzać gdzie dany gracz ma ustawione home ?

hej przykładowo nieda się tego zobaczyć ponieważ w essentials można dodawać tworzy itp rzeczy ale nieda się zobaczyć gdzie oni home majom chyba się nieda :c sorki :D ale jak poszperasz gdzie indziej na pewno coś znajdziesz

dzieki pomocne

Mozesz zrobic poradnik do we albo wg ?

nie rozumiem pytania :D sorki napisz porostu co mam ci pokazać ja ci to pokarze :D sorki

Rekrut
Opublikowano

Masz moze gg jakis kontakt czy cos? Bo ja własnie niedlugo bede konfigurowal PermissionsEX i przyda mi sie pomoc :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...