Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Sami

Gość Arwanii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć , może mieliście ten problem , nie mogę podmieniać samochodów programem sami , niby coś się istaluje wyskakuje że instalacja przebiegła pomyślnie ale zamiast Lamorghini w moim garażu stoi bullet. Tak jakby auta sie nie podmieniły co z tym zrobić?

Opublikowano

Cześć , może mieliście ten problem , nie mogę podmieniać samochodów programem sami , niby coś się istaluje wyskakuje że instalacja przebiegła pomyślnie ale zamiast Lamorghini w moim garażu stoi bullet. Tak jakby auta sie nie podmieniły co z tym zrobić?

Być może jest to wina programu, spróbuj zainstalować auta przez GTA Parking, jeżeli nie działa to albo coś źle robisz albo pobrałeś złą wersję / nie kompatybilną z grą.

Sprawdź to. ;)

Opublikowano

Być może jest to wina programu, spróbuj zainstalować auta przez GTA Parking, jeżeli nie działa to albo coś źle robisz albo pobrałeś złą wersję / nie kompatybilną z grą.

Sprawdź to. ;)

Tyle ze po odpaleniu teraz zauważyłem oczywiście po odpaleniu sami wyskakuje" This instalation for San Andreas colud not be detected because it doesn't exist in registry. Please use the browse button to specifly correct directory" z tego co się orientuje w j.ang chodzi tu o to że sami nei może znaleść gta sa , ale jak wybieram browse i odpowiedni folder gdzie jest gta auta dalej nie wchodzą , a z kolei gdy chciałem zainstalować za pomocą parking wyskakuje że nie może znaleźć foledu vechicles ;/

Opublikowano

Tyle ze po odpaleniu teraz zauważyłem oczywiście po odpaleniu sami wyskakuje" This instalation for San Andreas colud not be detected because it doesn't exist in registry. Please use the browse button to specifly correct directory" z tego co się orientuje w j.ang chodzi tu o to że sami nei może znaleść gta sa , ale jak wybieram browse i odpowiedni folder gdzie jest gta auta dalej nie wchodzą , a z kolei gdy chciałem zainstalować za pomocą parking wyskakuje że nie może znaleźć foledu vechicles ;/

Tak, raczej SAMI nie szuka ci gry, spróbuj zdobyć go z innego źródła. Co do Parkinga, to wskaż ikonkę z gry, on sam znajdzie odpowiednie foldery. ;)

I jak, działa?

Opublikowano

A byłby mod tak uprzejmy i podał stronkę w miarę godną zaufania skąd mogę pobrać sami? A jak mam wskazać tę ikonkę z gry?

Opublikowano

A w parking jak wskaże miejsce instalacji itd. chcę zainstalować lambo i wyskakuje to:

http://imageshack.eu/LgD

Czyli po prostu nie znaleziono folderu, pobierz backup pliku z internetu lub zainstaluj od nowa grę(o ile masz oryginalną) i powinien być. ;)

Być może coś przez przypadek usunąłeś.

Opublikowano

Ok pobiorę backup i dam znać ^^

@Edit pobrałem backupy models i data i śmiga , problemem był plik gta3.img ;) dziękuję za pomoc temat do zamknięcia

Opublikowano

Zapomnieliście zamknąć.

Bo jak zawsze jest 'Rozwiązany', to trzeba zamykać (bo wiadomo, nic się tu nie będzie już działo).

Ja lubię dbać o ten dział, wiesz Snajperze678, TheQuarK'u? Odpowiadając, pomagając.

Ja mam 323 już postów - i chcę startować na Kid-moda, do działu ''Serii GTA''.

Pogadam o tym z Lordem Makinem, na ten temat...

bez gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...