Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Która wersja na serwer?

8 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która wersja?

• 1.6.4
      5
    • 1.7.2
      2
    • 1.7.4
      1
  2. 2. HardCore czy Gildie?

• HC
      5
    • Survival+Factions
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Radze ci wez 1.6.4 ludzie jakos niechetnie graja na 1.7 i wola kiedy servy sa na 1.6

To zalezy tez pod jaka wersje masz pluginy i czy chcesz dodatki do mc zwiazane z wersja 1.7

Ja osobiscie radze wziac 1.6.4 jest pewniejsza

Opublikowano

A która jest stabilniejsza? Ogółem to chcę aby gracze byli :P

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

Opublikowano

Z tego co się orientuje to to ponoć gracze w wersji 1.7 mają problemy ze spadkami FPS dodatkowo niektóre pluginy nie wyszły na 1.7 wiec 1.6.4 chyba choć ja mam na 1.7.2 i 1.7.4 i nie narzekam na lagi.

Opublikowano

Trupku ja radzę ci wybrać wersję 1.6.4, ponieważ niektórzy nie mają dobrych komputerów i wersjach 1.7 minecrafta strasznie laguje :D

Opublikowano

A która jest stabilniejsza? Ogółem to chcę aby gracze byli :P

Stabilniejsza jest 1.6.4 i jest napewno wiecej graczy a na 1.7.2 pustki moze pare osob na dzien ale to nic w porownaniu ile osob gra na 1.6.4

Chcesz graczy wez 1.6.4 nie chcesz graczy wez 1.7.2 :D

Opublikowano

@2up dodaj mnie na skype -adamnapora matthew :P Powoli widzę, że serwery idą na 1.7.2 więc nie wiem już sam, czy czekać, czy jak zrobię to serwer otworzyć na 1.6.4 ?

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

Opublikowano

Jak będą takie lepsze serwery na 1.7.2 to gracze częściej będą przechodzić na tę wersję. Jak na razie co niektórzy mają serwery na 1.5.2 :P

Opublikowano

Można na 1.7.2, ponieważ jest Bukkit Beta Build tej wersji. Co prawda nie ma jeszcze optfine'a na +1.7, więc można i na 1.6.4.

Co do trybu to raczej Survival+Frakcje. Jeśli chcesz robić Hardcore to powinieneś mieć w ekipie kogoś kto ogarnia jave oraz serwer +80slot.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...