Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Varus Czy Vayne? :)

adrian200023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zastanawiam się nad kupnem Vayne luv Varusa

Potrzebuje postaci która robi bardzo porządny dmg, jeśli chodzi o farme to dobrze mi idzie.

Porsze mi nie doradzać innych postaci bo albo je mam albo nie podobają mi się.

Opublikowano

Zdecydowanie Varus

+świetny poke
+przydatny pasyw
+dobre 1vs1
+redukcja leczenia się enemy
+slow
+unieruchomienie z ulta dobre do tfów

Opublikowano

Varus w late odpada, nie ma mechanizmu obrony oprócz jego R'ki która jest zużywana zazwyczaj jako inicjacja do tf'a, jak jakiś assasin/bruiser z gapecloserem go szybko sprzątnie i enemy team nie będzie miał takiego feedniętego adc przegrają pewnie tf'a z górki.

Mimo że niezbyt cieszę się gdy mam vayne w swoim teamie, głównie ze względu na wannabe prosów co nie umieją nią kompletnie grać, to i tak wolałbym ją, jeden z najlepszych 1vs1 w grze, tank melter, no i przyjemna mechanika gry + chyba jedeny adc który ma hard CC o ile się nie mylę ;)

V%20Zed%20Dahmer_euw_238_0_nozg.png

,,If you repeat a lie often enough, people will believe it, and you will even come to believe it yourself.'' ~~ Joseph Goebbels.

Opublikowano

Moc Varusa w Late jest ukazana w Półfinale Championship S3 . Kiedy to RYL grało z FNC - Puszu miał 14-4 Varusem i to wszystko przegrali bo go Cait dojeżdżała ;)

@topic

Vayne

• Doskok/Escape
  • True DMG
  • Odrzucenie/stun
  • OP late
  • Z BotRK'iem już kosi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...