Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ankieta - Projekt

Internet  

29 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy uwa?asz internet za po?yteczny, a mo?e za szkodliwy?

• Uwa?am, ?e internet jest po?yteczny - uzasadni?
      24
    • Uwa?am, ?e internet jest szkodliwy - uzasadni?
      3
    • Ani po?yteczny, ani szkodliwy - uzasadni?
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Internet jest miejscem gdzie można nauczyć się wielu ciekawych rzeczy, a i tak zazwyczaj jest wykorzystywany do wrzucania debilnych zdjęć, filmów i tekstów :D .

Sorry, zapomniałem zagłosować, ale już oddałem głos.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Internet jest miejscem gdzie można nauczyć się wielu ciekawych rzeczy, a i tak zazwyczaj jest wykorzystywany do wrzucania debilnych zdjęć, filmów i tekstów :D .

Zachęcam do odpowiadania w ankiecie. To jeszcze bardziej nam pomoże. Dzięki.

4ded300e8f9e4e6b.jpg

Opublikowano

Internet jest dla mnie pożyteczny.

Mogę popisać na wspaniałym forum z użytkownikami.

Dzięki niemu mam też możliwość zdobywania wiedzy w kierunku informatycznym.

Opublikowano

Internet jest pożyteczny ponieważ można dowiedzieć się, i nauczyć wielu nowych rzeczy, a także może posłużyć celom rozrywkowym.

Opublikowano

Ani pożyteczny ani szkodliwy. Z jednej strony możesz znaleźć w nim ciekawe informacje z drugiej strony wykorzystują go osoby, które go wręcz zaśmiecają. Także nie można powiedzieć jednogłośnie, że internet jest pożyteczny lub szkodliwy, ma swoje wady i zalety jak wszystko.

Gb2zMZi.png

Opublikowano

Jak dla mnie pożyteczny, jeżeli ktoś jest nieśmiały to w internecie może poznać wielu znajomych, można się WIELU rzeczy nauczyć również.

Przecież internet to nie tylko "gimbusy" i głupie rzeczy typu koty, jakby się nie zwracalo uwagi na głupoty to pożyteczny.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Sam po sobie widzę ile straciłem w internecie czasu, jeśli miałbym jedno jedyne życzenie to właśnie bym wybrał, aby ta globalna sieć padła.

Opublikowano

Internet jest dla mnie pożyteczny.

Mogę popisać na wspaniałym forum z użytkownikami.

Dzięki niemu mam też możliwość zdobywania wiedzy w kierunku informatycznym.

Tak to jest jak sie nie ma kolegów w szkole :P

Internet jest pożyteczny aby dowiadywać się więcej o świecie .. np . astronomii

"Pamiętaj jesteśmy tylko eksperymentem (Małpa + inna cywilizacja )) czemu tak sądze? spójrz na małpy a na nas jesteśmy do nich podobni , nie pochodzimy tylko od małpy dlaczego? bo tak to małpy by teraz nie istniały a istnieliby tylko ludzie!

..

Opublikowano

Jest pożyteczny, ponieważ bez internetu nie miałbym dostępu do mpc i WoT'a

Opublikowano

Internet co prawda pożyteczny jest ale ma w sobie dużo zła . Jednakże więcej jest tych pożytecznych rzeczy , czegoś nie wiesz > wpisujesz i masz wszystko dokładnie opisane .
60% Dobro , 40% Zło

?????

Opublikowano

Internet jest przydatny ponieważ jest środkiej masowego przekazu i źródłem informacji ( nie zawsze prawdziwych )

//na szybko z glowy xD

Opublikowano

Powinna być jeszcze odpowiedz pożyteczny ale i szkodliwy ;)

Jest pożyteczny, bo to centrum informacji itp. ale i szkodliwy ze względu na ludzką głupotę, a także niebezpieczeństwo jakie zapewniają nam hakerzy ;)

7138509900_1434192442.png

Opublikowano

Powinna być jeszcze odpowiedz pożyteczny ale i szkodliwy ;)

Jest pożyteczny, bo to centrum informacji itp. ale i szkodliwy ze względu na ludzką głupotę, a także niebezpieczeństwo jakie zapewniają nam hakerzy ;)

Edytowałem ankietę, teraz można wybrać ile odpowiedzi się uważa.

4ded300e8f9e4e6b.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...