Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Modyfikacje

Endriex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 2 pytania:

1.Czy wasz WoT jest zmodyfikowany czy jest standardowy?

2.Czy jak wgra się modyfikacje do WoTa to konto może być narażone na utrace albo zablokowanie?

Opublikowano

1.Posiadam paczkę modów od Loretai'a (POLECAM)!
2.Niektóre mody są dozwolone, a niektóre zabronione :)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

1. Mam mody, bez nich nie wyobrażam sobie gry :)

2. Są 2 opcje, aby stracić konto dzięki modyfikacją - ściągnąć mody z ruskiej strony lub z wirusem (powtarzam się) lub korzystać z modyfikacji z czarnej listy. Wtedy perm :)

Jeśli chcesz listę tych modów to tylko powiedz ;)

Opublikowano

Bo ja już rok gram w WoTa i doszedłem do IX tieru bez żadnych modyfikacji, ponieważ myślałem że te modyfikacje to są hacki 8S

Opublikowano

1.Tak ja używam z 18 modów

2. większość jest dozwolona ( WG oficjalnie nie popiera modów ale je toleruje ) a za takie ktore dają oczywistą przewage np. brak lisci czy kolorowe ( " bardziej trwałe " ) smugi nagradza pernamentnym banem nie do odwołania - nie słyszałem jeszcze o wyjatkach..

signature.png

Opublikowano

Czy to są legalne modyfikacje?

Tak, wszystkie ^^

Chyba zrobię coś o nielegalnych modyfikacjach ^^

Opublikowano

Tak, wszystkie ^^

Chyba zrobię coś o nielegalnych modyfikacjach ^^

Ehh. Nie bede sie w to bawić bo poinstaluje pare modów i sie wot zrypie :unsure:

Opublikowano

Na serwerze EU nie ma takiego czegoś jak mody niedozwolone ponieważ, nie ma tu w przeciwieństwie do serwera Rosyjskiego systemu Anti-cheatowego więc nikt Ci nie powie k tóre mody są zabronione a które nie.

Opublikowano

Na serwerze EU nie ma takiego czegoś jak mody niedozwolone ponieważ, nie ma tu w przeciwieństwie do serwera Rosyjskiego systemu Anti-cheatowego więc nikt Ci nie powie k tóre mody są zabronione a które nie.

nie wprowadzaj ludzi w błąd...

Są i lecą za to bany.

Opublikowano

1. Mam wgraną paczke modyfikacji od DjVirusPL (http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/274154-inne0810-mod-pack-by-djviruspl-0810-v4-oraz-xvm-by-djviruspl-0810-v1-instalator-01012014/), tam można sobie wyłączyć mody których nie chcesz mieć i dodać ściągnięte z internetu. (jest instalator)

2. Nie można dostać bana za modyfikacje, chyba że zainstalujesz te zakazane, które ułatwiają gre.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...