Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kupnem na steam

JestemSlepy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki mały problem ze steamem a mianowicie dodałem sobię grę do koszyka i chciałem zobaczyć jak sie płaci za pomocą PaySafeCard. W pewnym momencie wycofałem się z tego i teraz steam coś mi tam pierdoli, że poprzednia transakcja nie została zakończona i że robiąc to drugi raz ryzykuje podwójnym obciążeniem konta. Czy teraz muszę za to zapłacić ?

Kocham mame

Opublikowano

A czy wycofałeś się przed wpisaniem kodu czy po? Jak przed to ci nie powinno zabrać kasy. Wystarczy że "wyrzucisz" gre z koszyka, znowu ją wybierzesz i już jest spoko.

Opublikowano

No nie wpisywałem żadnego kodu bo mi się właśnie to okno nie chciało załadować więc wyłączyłem i gdy drugi raz chciałem zobaczyć to ten komunikat mi się pokazał.

Kocham mame

Opublikowano

Może jakiegoś laga miałeś bo się nie da kupić 2 x tego samego przedmiotu.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...