Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy mam jakieś szanse?

wases

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, od jakiegoś czasu zacząłem poważnie interesować się lektorami w recenzjach gier, chciał bym robić coś w tym kierunku, ale nie wiem czy się nadaję. Zanim poświęcę swój czas chciał bym poznać opinie osób postronnych :) Dam wam suche próbki czytanej recenzji z neta.

Coś co musicie wiedzieć:

- mikrofon za 20zł, jestem wstanie zainwestować, ale narazie nie wiem czy mój głos przypadnie do gustu choć kilku osobą.

- mam dopiero 15 lat, więc czas na trening jest.

- nie zwracajcie uwagi na angielską wymowę + drobne przejęzyczenia.

@down poprawione, widzę mili ludzie na tym forum <3

Link do dwóch kilku minutowych próbek:

http://wases.wrzuta.pl/audio/9a86CFjCIgI/audio1

http://wases.wrzuta.pl/audio/5mGlUdTcCYc/audio2

Opublikowano

- nie zwracajcie uwagi na angielską wymowę + drobne przejęzyczenia.

No to z czym do ludzi? Tak, czy inaczej - słabe, beznadziejne wręcz. Suche, bez wyrazu, bez śladu zaangażowania.

1567846744.png
Opublikowano

Nie nadajesz się. Mówisz, jakbyś miał jakieś problemy z mową, jakiś uraz chuj wie co.

Opublikowano

Zgadzam się z up. Nie tyle głos tragiczny co wymowa. Głos też mógłby być lepszy. Nie nadajesz się, może jak Ci się głos zmieni będzie lepiej.

Opublikowano

Sama barwa głosu jest całkiem ok :-)

Tylko za wolno mówisz, odnoszę wrażenie, jak byś próbował to powiedzieć osobie która ma problemy z j. polskim. Ale szanse masz - moim zdaniem.

Opublikowano

Twój głos jest w porównaniu z tym (patrz niżej) o niebo lepszy. Co to za koleś jest z MPC MEDIA, który niżej jest lektorem? Kurna aż mi się coś robi jak on dociąga te wyrazu chuy wie na co.

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

Słyszałeś o czymś takim jak youtube? wrzuta?

Jeszcze w rar wrzuciłeś leci report, brak skanu itp

To już nie te lata MPC, gdzie można było się bać. To forum z czitami ma już tyle wspólnego, co ja z minecraftem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...