Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] MMR i sezon 4

B3DB0Y

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na stronie op.gg sprawdziłem swój mmr i wynosił 1.293 i na dole komentarz "Świetnie! Jesteś ponad tę ligę" czyli jak na silver lV to jest dobrze? ile mmr powinienem mieć np. w silver l ?

I czy jak utrzymam to mmr to w sezonie 4 automatycznie przeniesie mnie do silver lll?

Opublikowano

Na stronie op.gg sprawdziłem swój mmr i wynosił 1.293 i na dole komentarz "Świetnie! Jesteś ponad tę ligę" czyli jak na silver lV to jest dobrze? ile mmr powinienem mieć np. w silver l ?

I czy jak utrzymam to mmr to w sezonie 4 automatycznie przeniesie mnie do silver lll?

Im większe MMR tym bardziej prawdopodobne, ze trafisz wyżej . Tak to dobrze .

Opublikowano

Ta strona nie podaje Twojego MMR. Nie wiemy nawet, czy podaje Twoje zbliżone więc nie sugeruj się tym.

Jeśli nie masz dużo więcej przegranych od wygranych to nie masz co się martwić o spadek z ligi.

Co prawda nie wiemy jeszcze jak będzie w S4 bo w supporcie mówią o soft resecie a na PBE chyba był całkowity (?)

Opublikowano

Patrzylem na twoj lolking i widze ze masz niewiele rankedow zagranych, wiekszosc pewnie na elo booscie wygrales dlatego masz takie mmr, ale nie jest tez ono jakies super, ja bym ci nie radzil wierzyc w te strony ktore obliczaja mmr bo to jest shit... w s1 1293 elo to bylo nieduzo, od 1200 albo 1250 mialo sie silver, czyli cos jakby silv 5

Opublikowano

Czym większe MMR tym automatycznie Twoje szanse wzrastają na dostanie się do lepszej ligi. Ja bym Ci radził wygrać jeszcze w tym sezonie kilka rankedów aby chociaż minimalnie podwyższyć swoje MMR.

91.jpg

Opublikowano

Ta strona nie podaje Twojego MMR. Nie wiemy nawet, czy podaje Twoje zbliżone więc nie sugeruj się tym.

Jeśli nie masz dużo więcej przegranych od wygranych to nie masz co się martwić o spadek z ligi.

Co prawda nie wiemy jeszcze jak będzie w S4 bo w supporcie mówią o soft resecie a na PBE chyba był całkowity (?)

Ta strona podaje twoje MMR i radze troche poczytać i dowiedzieć się zanim podasz komuś błędne infornacje.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Ta strona podaje twoje MMR i radze troche poczytać i dowiedzieć się zanim podasz komuś błędne infornacje.

Podaj stronę, gdzie RIOT napisało, że ta strona podaje dokładne MMR, bo z tego co wiem, to jest "ukryte", a ukryte to nie znaczy, że można sobie je zobaczyć. Jak sobie to wyczytałeś z innego źródła niż pracownik riotu = nie masz potwierdzonego info

Opublikowano

Podaj stronę, gdzie RIOT napisało, że ta strona podaje dokładne MMR, bo z tego co wiem, to jest "ukryte", a ukryte to nie znaczy, że można sobie je zobaczyć. Jak sobie to wyczytałeś z innego źródła niż pracownik riotu = nie masz potwierdzonego info

Riot współpracuje z różnymi domenami takimi jak lolking, lolnexus udostepniając im swoje dane. Jakoś lolkingowi wierzysz mimo, że nikt z pracowników riotu nie powiedział, że na tej stronie możemy sprawdzać statystyki swojego konta. Zresztą wejdź sobie do solo q, zobacz order pick i sprawdź czy zgadza ci się to z elo jakie podaje strona op.gg

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Riot współpracuje z różnymi domenami takimi jak lolking, lolnexus udostepniając im swoje dane. Jakoś lolkingowi wierzysz mimo, że nikt z pracowników riotu nie powiedział, że na tej stronie możemy sprawdzać statystyki swojego konta. Zresztą wejdź sobie do solo q, zobacz order pick i sprawdź czy zgadza ci się to z elo jakie podaje strona op.gg

Nie ma takiej możliwości,to powiedz mi czemu ja nie grałem rankedów tydzień i naglę mi się zmieniło moje MMR ? To tylko przybliżone,czasami nawet nie przybliżone tylko z "kosmosu".

MMR najlepiej sprawdzić po tym ile dostajesz za wygraną grę a ile tracisz za przegraną,jeśli jest równe to masz MMR dobre,a jeśli dostajesz +25,tracisz -15 to możesz skoczyć o dwie dywizję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...