Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Czołg

Makum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema ludziskaaa mam problem z czolgiem .. rozbudowalem sobie czolga o nazwie M2 MEDIUM NA POZIOM 3 ALE TO PODOBNO NAJGORSZE GOWNO .. i nie wiem co teraz robic.. pomoze mi ktos w ogarnieciu lub wyslaniu linka do rozbudowania krok po kroku jakiegos czolga. Pozdrawiam Daniel

Opublikowano

Ta linia nie nadaje się na początek. Polecam ruską linie do IS-7. Medy na początek to złe rozwiązanie ;/

Opublikowano

Zrobilem sobie czolg t-60 narazie i mam jeszcze jedno pytanie np w tym drzewie sa np jakies gonsienice i jak ja je wybadam i kupie to zrobie sobie czolg t-70 to normlanie bd mial je w czolgu?

Opublikowano

A ja mam pytanie czy Leopard 1 to dobry czołg ?? , jaki jest najlepszy ( wiem że nie ma najlepszego czołgu ) ciężki czołg podajcie propozycje , najlepiej te 10 tier

Opublikowano

A ja mam pytanie czy Leopard 1 to dobry czołg ?? , jaki jest najlepszy ( wiem że nie ma najlepszego czołgu ) ciężki czołg podajcie propozycje , najlepiej te 10 tier

Każdy czołg Xt HT ma swoje +. T57 ma magazynek, IS-7 mobilność, a E-100 pancerz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...