Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Hack

dawid7737

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z włączeniem hacka , wszystko pobrałem ,zrobiłem jedną nazwe ,do jednego folderu ,włączam injector i później wr ,pisze successfully injected przy włączaniu ale jak włączy się wr to nie mam menu hacka ;/ co zrobić?

Opublikowano

Raczej nie, sprobuj z Naeron'em lub AdrenalinaPL. Jeszcze CCleaner moze pomoc. Do tego NET.Framework 3.5 i 4 oraz Microsoft Visual C++ Redistributable 2008 lub 2010. I sprawdz z innym hackiem, czy ta sama sytuacja.

Opublikowano

a moze poprostu masz schowane menu hacka. jak juz zaladuje sie gra wcisnij klawisz insert. jak sie nie wyswietli menu hacka to szukaj rozwiazania dalej. ja tak mialem.

a odnosnie poomocy przy hacku to ja mam pytanie jak sterowac flyhackiem bo mam go ale nigdzie nie moge znalezc rozwiazania na to pytanie i sam tez nie mam pojecia jak nim sterowac. prosze o pomoc :-)

Opublikowano

a moze poprostu masz schowane menu hacka. jak juz zaladuje sie gra wcisnij klawisz insert. jak sie nie wyswietli menu hacka to szukaj rozwiazania dalej. ja tak mialem.

a odnosnie poomocy przy hacku to ja mam pytanie jak sterowac flyhackiem bo mam go ale nigdzie nie moge znalezc rozwiazania na to pytanie i sam tez nie mam pojecia jak nim sterowac. prosze o pomoc :-)

powinieneś móc sie poruszać wsad

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...