Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Za ile sprzedam moje ps3?

RodiniaMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie za ile sprzedam moje ps3? niżej dokładny opis ! :

PS3 zakupiłem tego roku w Wrześniu jest do wersja slim 320gb z gwarancją na 3 lata. Konsola jest w bardzo dobrym stanie bardzo o nia dbam.. nie ma ani jednej ryski laser sprawny ogólnie konsolka sprawna. dodaje pełne okablowanie +

1xKontroler move

1xKamera

Gra Księga Czarów + ta książka Woonderbook

1x Orginalny Pad Sony DualShock

1x bezprzewodowy pad nie pamietam jakiej firmy

Gry:

Gta V nie porysowane nic nie zdarte prawie jak nowe tylko, że otworzone bez foli + kod na ten lot balonem czy co to jest.

God Of War Wstąpienie pudełko nie zarysowane tak jak nowe płyta czysta bez rys

Tekken 6 Nie ma zadrapań jak nowe

The Last Of Us Nie zadrapane nowiutkie raz włożone do ps3

Battlefield 3 premium edition

BattleField 4 kupione w dniu premiery również nie zadrapane pudełko w idealnym stanie

Fifa 14 w idealnym stanie

Lego Marvel wszystko w idealnym stanie tylko książka w prawym dolnym rogu wygięta

Cała kolekcja serii assasina wszystkie części w dobrym stanie do IV (4) części jest steelbook

Saint Row IV nowiutkie ! kupione tydzień temu

Call Of Duty Ghost płyta raz mi spadła ;/ ale tak to w dobrym stanie

Sniper Elite v2 dobry stan płyty lecz w pudełku jest dziura od cyrkla ... :(

Sniper Ghost Warrior pierwsza część i druga w dobrym stanie płyta nie zarysowana a pudelka jak nowe.

Najnowszy Mortal Kombat płyta w stanie IDEALNYM a pudełko ma lekkie zadrapanie . ale tylko jedna ryska lecz troche widoczna ;/

Cryssis 2 stan pudełka wygląda tak że jest lekko odgryźnięte w prawym górnym rogu ale tak to wszystko gra płyta bez zarysowań

i Mass Effect 3 wersja kolekcjonerska cudeńko jak nowa + folia

Mam też testament herlocka holmsa ale bez orginalnego pudełka płyta w idealnym stanie ^^.

PROSZĘ O KONKRETNĄ WYCENE...

jezeli chodzi o bf3 to w dobrym stanie pudełko z tyłu ma czarną kropke od mazaka ;/ ale prawie nie widoczną

Opublikowano

Gry popatrz na necie, bo masz tego dużo.. nie wiem jaki jest cel sprzedaży,

konsolka to 600-700 zł + move zestaw z kamerką z 100zł a gry to sobie sam musisz

określić ze względu na ich stan

Opublikowano

Jaki typ nakupował samych nowości i już sprzedaje xD 1500 minimum bo prawie każda gra jest warta co najmniej 100zł.Nie które nawet 150-170 chyba że posprzedawasz odzielnie.

Chcę sprzedać, ale jeszcze nie jestem pewien.być możę kupię jakąś nagrywarkę HD i zacznę nagrywać z tych gier. komp mam dosyć dobry składak za 4,6k mikro jakieś się kupi do 500zł i można nagrywać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...