Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] programy do czyszczenia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko mam do was kolejne pytanie. Jakie polecacie programy do czyszczenia systemu ( bez głupich odpowiedzi ze płyn ajax) żywałem ccliera, odkurzacza ale szczerze mam wrażenie że cc za dużo nie daje. Mam bardzo zaśmiecony rejestr i chciałem program który skutecznie usunie błedy w rejestrze i przyspieszy znacznie mój komputer. Dziękuje, odpowiedzi z dobrymi rozwiązaniami wynagrodzę lajkami

Opublikowano

Jeśli nie CCleaner, to wybierz defragmentator dysków lub inaczej dfrgui.exe (to systemowy program, masz go od początku). Możesz go znaleźć w opcji wyszukaj, lub (przynajmniej u mnie) w lokacji Komputer -> Dysk C -> Windows -> System 32

Lub wybierz program "Oczyszczanie dysku" w lokacji Panel Sterowania- > Informacje wydajności i narzędzia -> oczyszczanie dysku

Lub otwórz "Monitor niezawodności i wydajności" w lokacji Panel Sterowania- > Informacje wydajności i narzędzia -> ustawnienia zaawansowane -> Monitor niezawodności i wydajności.

Wszystkie te programy są od początku na twoim komputerze (przynajmniej u mnie tak było, mam system Windows Vista).

Jeśli pomogłem daj Like ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...