Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] DYLEMAT! Startować z serwerem na 16.4 czy na 1.7.4 ? Pisaać!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie, mam gotowy serwer hardcore wszystko jest tylko nie wiem na jaką wersje mc go odpalac.. 1.6.4 czy 1.7.4 piszcie! ;)

Po komentarzach nie dam rady wywnioskować, jeżeli chcecie i możecie to oddajcie tutaj głos będzie łatwiej! ;3 http://strawpoll.me/931362

41099282381060526874.png

Opublikowano

Ja proponuje 1.6.4 jest stabilna w przeciwieństwie do 1.7.4
A co do graczy to będą podzielone zdania xD

NuKers.gomc.pl

(Zwiększony exp i rewelacyjne dropy)

Opublikowano

Gotowe. ;-)

Co do serwera mam nadzieję, że będzie lepszy niż ostatnio. :D

Tamten był 4Fun ! :D Teraz pokażemy co umiemy, a tak wgl będziemy potrzebować moderatorów, Nadajesz sie! ;3

Pluginy są super dobrane/napisane/skonfigurowane ale jest problem z budowniczymi, bo nikt z ekipy nie umie budować.. mamy jakiś spawn ale nie należy on do najpiękniejszych! :3

41099282381060526874.png

Opublikowano

Tamten był 4Fun ! :D Teraz pokażemy co umiemy, a tak wgl będziemy potrzebować moderatorów, Nadajesz sie! ;3

Pluginy są super dobrane/napisane/skonfigurowane ale jest problem z budowniczymi, bo nikt z ekipy nie umie budować.. mamy jakiś spawn ale nie należy on do najpiękniejszych! :3

Cieszę się, że zostałem doceniony, jednakże mam zbyt dużo innych projektów do ogarnięcia, a ranga Moderator nie jest dla mnie. ;-)

Cheaterzy, ogarnianie chatu nie dla mnie. Serwerami zarządzam tylko od strony technicznej, ogólnego rozplanowania takowej działalności.

Tak czy inaczej życzę powodzenia, gdybyś potrzebował jakiejś pomocy/miał jakieś pytanie śmiało pisz PW. ;-)

Opublikowano

@2Up dzięki i spoczko ;)

@UP Tu się nie zgodzę ani bukkit ani spigot nie są jeszcze na tyle dobre aby odpalać tak duży serwer..

41099282381060526874.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...