Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sony Xperia L, Sony Xperia M, HTC Deisre 500

Telefon  

2 użytkowników zagłosowało

1. 1. Którym telefonem powinienem si? zainteresowa? ?

• Sony Xperia L
    • Sony Xperia M
      0
    • HTC Desire 500
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w najbliższym tygodniu będę się wybierać po nowy telefon i chciałbym znać wasze opinie na temat jakim telefonem warto się zainteresować. Szukam sporo po internecie na temat ww modeli i głównie chciałbym się na nich skupić (jeżeli macie jakieś inne modele warte zainteresowania to także napiszcie). Głównie w telefonie chodzi mi o słuchanie muzyki, używanie go do jakiś aplikacji (gierki też) i głównie chyba o to by nie miał lagów, przycięć wymagających resetu i w miarę dobrej baterii.

Miałem 3 HTC (One S, Desire Z, Wildfire S) i jedną ich wspólną cechą jest to że zdarza im się przycinać bez powodu. Z Sony moja historia nie była tak bujna ale była miła bo moja była Xperia Neo V dawała radę pod względem wykonania, funkcjonalnością i bezawaryjnością kiedy to ostatnie w Wildfire S dało się we znaki :/

Proszę o pomoc, szczególnie osoby mające styczność z owymi smartfonami.

Opublikowano

Na wszystkich tych smarfonach nie będzie ci się zacinać żadna gra. Jeżeli chcesz większy ekran to bierz Xperia L jednak jeżeli chcesz mieć max. wydajność to bierz Xperia M. Ja bym wybrał L bo i tak takie gry jak Asphalt 8 lub Modern Combat będą na nim działać bez zarzutu.

PS. Skoro lubisz słuchać muzyki to nie bierz HTC bo podobno ma słaby głośnik i słychać szumy nawet na słuchawkach (tak przeczytałem w recencjach). Dla mnie to trochę dziwne bo przecież ma system Beats Audio.

Opublikowano

Niezależnie, który model wybierzesz - będziesz zadowolony.

Szukasz najlepszego telefonu, spośród tych trzech. W rzeczywistości, każdy jest najlepszy. Sony Xperia L najlepiej poradziłby sobie z grami. Muzycznie najlepszy jest Desire 500, a cenowo - Xperia M. Najlepiej, jak byś powiedział do czego ci będzie głównie potrzebny telefon. Czy do filmów? Czy do internetu? Czy do gier? Czy do muzyki? W jakie gry będziesz grał i jakiej muzyki będziesz słuchał?

Opublikowano

Niezależnie, który model wybierzesz - będziesz zadowolony.

Szukasz najlepszego telefonu, spośród tych trzech. W rzeczywistości, każdy jest najlepszy. Sony Xperia L najlepiej poradziłby sobie z grami. Muzycznie najlepszy jest Desire 500, a cenowo - Xperia M. Najlepiej, jak byś powiedział do czego ci będzie głównie potrzebny telefon. Czy do filmów? Czy do internetu? Czy do gier? Czy do muzyki? W jakie gry będziesz grał i jakiej muzyki będziesz słuchał?

Telefonu szukam głównie do słuchania muzyki(rap), grania w jakieś gierki na przerwach w budzie i w robocie. Do reszty z reguły używam komputera (przeglądanie internetu itp.) :) Oczywiśćie fajnie było by gdyby przy okazji owy telefon miałby funkcje dzwonienia i pisania smsów :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...