Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

przeczytałem wiele tematów na temat " failed to download" i żaden spsób mi nie pomógł, i tutaj proszę was, forumowiczów o " wrzucenie" folderu BoL z appdata oraz z pulpitu ( lub w innym miejscu ? )

Z góry dzięki.

PS. Jeżeli ktoś nie chce wrzucić too niech nie spamuje postem typu " mam VIP i nie wrzuce ", bo ten idiotyczny tekst w niczym mi nie pomoże ...

Opublikowano

Nie musisz brać od kogoś folder z BoL'em. Wystarczy, że usuniesz folder z %appdata%, wrzucisz BoL'a na pendrive uruchomisz go jako administrator i problem zniknie ;)

8372383248.png
Opublikowano

Nie musisz brać od kogoś folder z BoL'em. Wystarczy, że usuniesz folder z %appdata%, wrzucisz BoL'a na pendrive uruchomisz go jako administrator i problem zniknie ;)

nadal to samo

Opublikowano

Cześć, nie mam tam konta VIP, ale mogę podzielić się zawartością katalogów. U mnie wszystko działa.

Oto link: http://sendfile.pl/122721/BoL_Studio_29_12_2013.rar

Aby korzystać z tego programu wystarczy za free założyć konto. (przy opcji opłat wybierz którąś a potem jej nie potwierdzasz - konto zostaje założone i można się logować) :P

Nie chcąc łamać regulaminu dodaję skan mojego pliku.

Oto link: https://www.virustotal.com/pl/file/cad079964e2bdeae222d8d92bb53e238d8af4ff9bd317480861202bc0a6f3ca7/analysis/1388352189/

Jak każdy wie - takie programy są postrzegane jako trojany czy inne badziewie.

Mogę jedynie powiedzieć, że jest to spakowany katalog z bol-em, który używam i jeżeli ktoś się obawia o bezpieczeństwo swojego komputera to niech nie ściąga tego.

Wstawiając tu ten plik chciałem pomóc a nie zaszkodzić.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...