Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PROBLEM Z LOGOWANIEM METIN2

saw2121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, logując sie na kamermodzie normalnie sie wcztyuje, ładuje postać i wywala do okna logowania, potem jak chce drugi raz spróbować sie zalogować jest napisane : Zostaniesz połączony z serwerem... i tak mozna czekać i czekać, odpalam czystego metka i mam to samo. HELP!!!!!!!!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja do gry się 30min loguje i wywala po 5 min :) Dałem sobie spokuj i poszedłem na LoLa bo nie ma sensu sie w kurwiać na nie ogarnięty team metin2 :) Powinni najpierw usunąć lagi, a następnie się brać za eventy :)

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

Spowodowane jest to że serwer ma przeciążenia tzn. dużo osób jest na serwerze. Być może to Twój internet tego nie udźwignie, bo miałem tak kiedyś. Miałem osiedlowy i często przy 200/300 osobach w m1 mnie lagowało badź też wywalało z serwera, zmeniłem na LTE i całkiem inna bajka ;)

13520668687720801740.jpg

Uliczni rajderzy na swoich rumakach, kaski na głowach, paliwo w bakach.

Opublikowano

Spowodowane jest to że serwer ma przeciążenia tzn. dużo osób jest na serwerze. Być może to Twój internet tego nie udźwignie, bo miałem tak kiedyś. Miałem osiedlowy i często przy 200/300 osobach w m1 mnie lagowało badź też wywalało z serwera, zmeniłem na LTE i całkiem inna bajka ;)

Inna bajka.. teraz przy 50-100 osobach wywala -_-.

@topic

Podaj jakiego masz neta ? Mobilny czy po kablu ?

mojasygnan.png

Opublikowano

Inna bajka.. teraz przy 50-100 osobach wywala -_-.

@topic

Podaj jakiego masz neta ? Mobilny czy po kablu ?

Mobilny, teraz przy 1.3k na Dreikonie śmigam bez lagów :)

13520668687720801740.jpg

Uliczni rajderzy na swoich rumakach, kaski na głowach, paliwo w bakach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...