Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Alchemia Smoczego Kamienia.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy ktoś mógłby dać mi sprawdzony tutcik jak dodać alchemie smoczego kamienia na swój serwer? Szukałem w google ale nie znalazłem niczego. Z góry dzięki!

Opublikowano

Można dodać przez najnowsze game_r40424, lecz jest ono jeszcze nie przeanalizowane, a na dodatek zawiera backdoory. Siedź na 34083 i czekaj na oficjalny poradnik, bo jako takiego narazie nie ma.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Zaden polski serwer który wystartował nie ma ds a ty chcesz poradnik jak dodać.. nie nie ma na razie takiego, chodz nie wykluczam że może się niedługo pojawić z uwagi na game 40k.

sygna1.png

Opublikowano

Zaden polski serwer który wystartował nie ma ds a ty chcesz poradnik jak dodać.. nie nie ma na razie takiego, chodz nie wykluczam że może się niedługo pojawić z uwagi na game 40k.

Oczywiście że ma! Ja na swoim też mam tylko że coś spierdzieliłem i chce poradnik jak to dodać poprawnie ;________;

Opublikowano

zależy jaki masz problem.. czy w cliencie czy na serverze

Generalnie jest tak że mam wszystkie kamienie w proto i paczke z update wpisaną w index w kliencie. Ale, gdy próbuję wejśc w alchemie to nic sie nie dzieje

Opublikowano

a syserr.txt? coś pokazuje czy czysty?

albo

podobno w nowym game jest jakaś funkcja która sprawdza tabelę ulepszania z pliku txt na serwerze

podobnie zrobiona jest nowa skrzynia na zioła.. jeżeli nie ma żadnych przedmiotów u danego npc quest się odpala ale z powodu braku itemów nie otwiera się okno.

Opublikowano

Ma.

Przykład?

Invoria.pl

2upv1bo.png

JUŻ NIEBAWEM!

Opublikowano

a syserr.txt? coś pokazuje czy czysty?

albo

podobno w nowym game jest jakaś funkcja która sprawdza tabelę ulepszania z pliku txt na serwerze

podobnie zrobiona jest nowa skrzynia na zioła.. jeżeli nie ma żadnych przedmiotów u danego npc quest się odpala ale z powodu braku itemów nie otwiera się okno.

syserr czysty. Możliwe że itemy są w proto paczka w index a nie dodane na serwa :/

Opublikowano

a jest jakis tut/dl z "oknem na kamienie"

to nie ds.

a jedyne co mają serwery to okno z kamieniami, co nie jest nawet porownywalne do ds.

Czy wiesz że..

Zbieram Lajki?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...