Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Eu west.

Fejs.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam do was pytanka odnoście EUW. Jak tam jest ? Czy wszyscy tak cholernie flejmią ? Mam dosyć tego płaczu na nordicu.

Też chciałem was zapyać czy po przeniesieniu spadnie mi dywizja. Mam dwa konta do przeniesienia, Plat 1 (20lp) i Gold 3 (0lp ). O ile bym spadł, albo o ile dywizji się zazwyczaj spada ? Na Plat 1 gram zazwyczaj z samymi diamentami i plat 1. Na goldzie zazwyczaj gold 3 - plat 3.

aaa I jeszcze, Jak tam z poziomem ?

Opublikowano

Co do flame to jest, ale mniej. No i oczywiście nie w naszym ojczystym języku tylko po angielsku :). Co do poziomu to jest normalny, to nie są koreańskie serwery gdzie Koreański silver > Europejski diament. Co do spadania to nie wiem, nie chcę Cie wprowadzać w błąd.

fb.com/myrodj

Opublikowano

Według mnie jest taki sam poziom gry (EUNE=EUW), nie odczuwam jakiejś zmiany. Co do flamowania, można powiedzieć, że mniej flamią. Spadniesz chyba do swojego przybliżonego MMR, albo o 3 dywizje (o ile się nie mylę).

Według mnie jest taki sam poziom gry (EUNE=EUW), nie odczuwam jakiejś zmiany. Co do flamowania, można powiedzieć, że mniej flamią. Spadniesz chyba do swojego przybliżonego MMR, albo o 3 dywizje (o ile się nie mylę).

Próbowałeś patchować całego LoL'a na pendrive :)?

8372383248.png
Opublikowano

Spadniesz,nie wiadomo jeszcze ile(dużo zależy od Twojego obecnego MMR).

Co do samego west'a to również jest flame,większy poziom jak słyszałem zaczyna się od diamond'a/challanger'a,więc nie jest idealnie.

Opublikowano

powiem tak ze wyzszy poziom widac dopiero tak od diamentu 3/2, wtedy mozna juz pograc na naprawde wiekszym poziomie

flejm jak flejm bedzie zawsze

no i na west fajnie sie gra w diamencie 1 bo mozna pograc juz ze znanymi graczami(np xpeke,ocelot, reszta topowych graczy z europy)

jak dla mnie wlasnie west weryfikuje twojego skilla

Opublikowano

Próbowałeś patchować całego LoL'a na pendrive :)?

Poziom jest zupełnie inny . Od platyny . Tam już są te konta tych prosów z LCS'ów . Aż się grac odechciewa...

Opublikowano

1. EUNE > EUW

2. Przeniosłem się po zakończeniu sezonu i wróciłem na eune jak tylko mogłem (dzisiaj).

3. Ten serwer to porażka, jest gorzej niż mogłem to sobie wyobrazić. Spodziewałem się jakiegoś wysokiego poziomu, a tu figa z makiem. Jedno wielkie gunwo. Nigdy i nigdzie nie grało mi się tak źle jak na tym serwerze. Min. Cho'Gath support, LeBlanc support, TF support. 90% przegranych gier przez botlane, który wygląda jakby dopiero zaczynał uczyć się grać (15min oni 0/10 i tak niemal co grę) - to wszystko było na poziomie diament, więc niech nikt nie myśli, że to jakieś silvery czy inny shit. Ogólnie rzecz biorąc to są gówna. Raczkujące boby, które pierwszy raz mapę na oczy widzą.

4. Jeżeli ktoś nadal myśli, że EUW > EUNE to niech się puknie w ten głupi łeb, bo to jest różnica, ale dopiero na D1 +50LP.

5.

Poziom jest zupełnie inny . Od platyny . Tam już są te konta tych prosów z LCS'ów . Aż się grac odechciewa...

wyjdź i nie wracaj.

6. Co do flame'u to akurat na +. Ci ludzie prawie nic nie piszą, a jak już piszą to są jebanymi Hiszpanami, którzy nic nie grają.

7. Jedyną dobrą rzeczą jaką spotkałem w tym przykrym okresie mojej LoLowej kariery był Krepo, reszta niech spłonie.

2QBkjd.jpg

Osiągnięcia:

ESL 3on3:
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #106 (21.08.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 August Month Final (28.08.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #107 (04.09.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #109 (18.09.14)
# 4th Place LoL Go4LoL Poland 3on3 September Month Final (2.09.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #111 (07.10.14)
# 1st Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #112 (14.10.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #113 (21.10.14)

VoidLeague 3on3:
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #30 East (30.08.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #31 East (06.09.14)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #32 East (13.09.14)
# 4th Place VoidLeague 3on3 TT #33 East (20.09.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #34 East (27.09.14)
# 3rd Place VoidLeague 3on3 TT #35 East (04.10.2014)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #36 East (11.10.14)

ESCsportcup 3on3:
# 1st Place ESC Cup4Fun #4 (21.09.14)
# 1st Place ESC Cup4Fun3on3 #6 (19.10.14)

Opublikowano

Jak masz dosyć płaczków i flejmu to powinieneś pomyśleć nad zmienieniem gry. :&

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...