Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Team'u do dużego projektu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
Wychodzę z inicjatywą stworzenia serwera Metin2.

Niestety sam nie dam rady i potrzebuję do tego kilku ważnych ludzi:

• Web Mastera
  • Grafika Serwerowego
  • Client Mastera
  • Technika
  • Video Mastera

Wymagam:

• Sumienność wykonywanej pracy
  • Chęć do współpracy
  • Spora aktywność, określony czas poświęcony na projekt (Po ustaleniu)
  • Osoby miłej, z poczuciem humoru, sporo czasu przesiedzimy razem więc to również będzie ważne :)

Wymagam również osób pełnoletnich lecz przy niektórych wyjątkach mogę na to przymknąć oko.

Jeżeli jesteś zainteresowany pracą za którą Ci zapłacę (wszystko omówione po kontakcie - przychody z IS'u zostają podzielone według umówionego schematu między ludzi pracujących przy projekcie do ukończenia go) to zgłoś się do mnie!
Wszystkie pomysły dot. serwera będą omawiane na prywatnym serwerze TS3 przez wszystkich uczestników bo im więcej pomysłów tym lepiej.

Oferuję oczywiście serwer dedykowany oraz wszystko inne co będzie potrzebne do pracy, oczywiście sam nie będę siedział i się patrzył jak inni pracują ale oczywiście będę każdego wspomagał w miarę możliwości. Najchętniej podjąłbym się funkcji web master'a ale sam również temu nie poradzę gdyż praca przez większość dnia nie pozwala mi na to.

Jeżeli czujesz się na siłach i chcesz stworzyć coś co może stać się konkurencją dla najlepszych serwerów w Polsce to zgłoś się do mnie!

Kontakt:

- PW
Następnie spotkamy się na umówionym serwerze TS3.

Opublikowano

Jo mogę być technikiem , jakieś tam doświadczenie posiadam :), a przyjaciela web mastera mam ,więc jeśli serwer będzie fajny to na pewno z nami zacznie współpracować ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...