Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Idzie jakoś zdobyć konto na PBE, poza otrzymaniem maila?

NewL0TH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Ostatnio mam pewien problem.

Bardzo chciałbym wejść na PBE i potestować conieco. Jako że RIOT zmienił pare rzeczy(Nie wiem jak to dokladnie określić, w każdym razie zdarzyło się to niedawno :D)3 konta moich znajomych (w tym jedno na którym żerowałem ;_ ;) poszły.... Ekhem...

Wysyłałem te całe kandydatury już chyba dwa razy, RIOT nie dał mi odpowiedzi, a mi naprawdę jest to potrzebne. Tak więc, jest jakikolwiek sposób dostać się na PBE chociaż na jeden dzień?

EDIT:Z powodu laga zrobiłem triple combo, bardzo przepraszam i proszę o usunięcie dwóch z trzech, naprawdę przepraszam ;_;

crysis2l.jpg

,,If we don't end war, war will end us"-H.G Wells

Opublikowano

Niestety nie idzie inaczej zdobyć konta w inny sposób niż kliknięcie aplikacji. Riot również mi nie odpowiedział i nie mam jak testować postaci :(

Opublikowano

Musisz mieć po prostu jakieś dobre konto,bez banów i które już masz spory czas abyś miał większe szanse dostania się do testerów.

Innej opcji raczej nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...