Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Niepoprawne działanie pada Esperanza EG102

Crasher001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Dziś kupiłem tego pada i mam problem ponieważ nie do końca działa mi ten pad. Nie mogę w ogóle go skonfigurować. Zainstalowałem normalnie sterowniki z płytki która była przy padzie, pozmieniałem ustawienia w fifie i nie działają mi i tak poprawnie. Przyciski takie jak 5,6,7,8 które odpowiadają L1, L2, R1, R2 na innych padach nie działają poprawnie, nie chcą się ustawić. Poza tym prawy analog przy Kontroli Tempa nie oddziałuje na tricki, mimo że mam włączony przycisk "ANALOG" który znajduje się na padzie. W sumie jak teraz patrzę, te 5,6,7,8 = L1,L2,R1,R2 da się przyzwyczaić inaczej jak np Spirt zamiast pod R2 jest pod R1 to jakoś zawsze ujdzie. Ale najgorsze jest to, że prawy analog nie działa i nie mogę robić tricków. Proszę o pomoc ;)

E9mwj60.png
Opublikowano

http://chomikuj.pl/NeverBackDownPL/x360ce,2282391756.rar

Ściagnij, włącz, daj next next, poustawiaj przyciski jak pod x360 w controller 1, w opcjach zaznacz wszystkie xinput.dll, daj zakladke controller 1, daj save. Przenieś plik które powstały do głownego folderu z fifą "/folder z grą/game", odpal fife, w konfiguracji pada w grze powróć do ustawień domyślnych, graj.

Kontakt:

GG - 7546129

Skype - SkillsTheory lub pandazorator

https://www.facebook.com/SkillsTheory

Opublikowano

Zrobiłem to wszystko jak mówiłeś i teraz mi w ogóle pad nie działa w grze.

/// Ktoś jeszcze jakieś pomysły ? Najlepiej ktoś kto ma tego pada i miał taki problem.

E9mwj60.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...