Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BF4 i BFH] Gotowe emblematy.

mikaele94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,
pewnie wielu z was chciałoby mieć fajny emblemat ale nie potrafią stworzyć niczego ciekawego w edytorze na battlelogu dlatego chciałem zaprezentować wam stronkę na której jest sporo emblematów do wyboru które można poprostu wkleić na swój profil.
Sposób działa na przeglądarce google chrome, nie wiem jak na innych.

Strona z emblematami:

http://emblemsbf.com/

I krok
Instalujemy wtyczkę do naszej przeglądarki

https://chrome.google.com/webstore/detail/battlelog-emblem-editor-e/noagedoiolkfaoaknohhepocfeooibjb

II krok
Wybieramy interesujący nas emblemat, klikamy na niego i naszym oczom powinna ukazać się taka strona. Zaznaczamy cały kod emblematu i kopiujemy (CTRL+C).

Zklf.png

III krok
Otwieramy battlelog'a i przechodzimy do tworzenia nowego emblematu. Gdy mamy już puste pole aby stworzyć nowy emblemat klikamy CTRL+SHIFT+J (powinna otworzyć się nam przeglądarkowa konsola) a następnie CTRL+V aby wkleić kod emblematu, następnie klikamy enter. Naszym oczom ukazuje się wybrany przez nas emblemat teraz nie pozostaje już nic innego jak kliknąć "Zapisz i użyj".

Yklf.png

*Screeny zrobione przez mnie, nie widziałem wcześniej takiego tutka więc pomyślałem że ja to zrobię :)

Opublikowano

Prosze bardzo lajcik leci, bardzo przydatny tutek, warto go podpiąć ;)

Ale niektore emblematy nie działają, bo maja za duzo warstw :O masz na to sposób?

Opublikowano

Prosze bardzo lajcik leci, bardzo przydatny tutek, warto go podpiąć ;)

Ale niektore emblematy nie działają, bo maja za duzo warstw :O masz na to sposób?

trzeba mieć premium :#

NonekPL.png

Opublikowano

Te z premium są zaznaczone takim "P" w prawym dolnym rogu. A na stronie jak masz liczbę stron to po lewej stronie masz przycisk "Hide premium" który pokaże tylko te dla wszystkich.

Opublikowano

Można zmieniać cały czas, dodawać kolejne nie wiem tylko ile emblematów może zrobić zwykły użytkownik a ile użytkownik premium.

Po wgrani możesz edytować jak już wkleisz kod to masz każdą warstwę i możesz je usuwać modyfikować, co chcesz.

Opublikowano

Dzięki, ,przyda się, zawsze zastanawiało mnie skąd mają takie piękne emblematy..

Bez wchodzenia w konsolę przeglądarki można wklepać kod w ten sposób "load code"

4151196.png

• 2 tygodnie później...
  • 2 lata później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy to jeszcze działa ? W tej chwili wyskakuje coś takiego: http://screenshot.sh/m7z5PhMyswB9N

Działa ;)

Spróbuj z innej przeglądarki...

Ale wydaję mi się że próbujesz wkleić emblemat do innej gry z serii.

//Edit: Możliwe, że nie masz odpowiednich narzędzi :)

MKfY45t.png

Star Wars to niezwykłe uniwersum, aby je dokładnie zrozumieć, musisz się bardziej zagłębić w jego treść np. czytając książki...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...