Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki Gamingowe

Gutterman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poprzednio miałem słuchawki Creative Tactic 3D Rage (juz drugie) lecz uszkodziło sie złacze microUSB przy słuchawce i odesłalem je. Chciał bym kupic jakies słuchawki w podobnej cenie jak te były. Mam na oku słuchawki steelseries siberia v2, Corsair Vengeance 1300, Razer Carcharias Stereo Gaming Headset, Słuchawki Roccat Kulo Virtual 7.1. Pomóżcie wybrać lub dawajcie swoje propozycje.

Opublikowano

Napisz dokładnie jaki masz budżet, czy słuchawki mają mieć mikrofon czy nie, a także do czego chcesz podłączyć te słuchawki (jeśli do komputera to napisz czy karta dźwiękowa zintegrowana czy nie). Z tych wymienionych to wszystkie są dosyć słabe.

Opublikowano

To proponuję:

AKG GHS 1 + asus xonardg (dgx)

Superlux HMC 631 + asus xonar dg (dgx)

Creative aurvana live! + trust starzz + asus xonar dg (dgx)

Superlux hd 668B + trust starzz + asus xonar dg (dgx)

Choć lepiej będzie wybrać oddzielnie słuchawki i mikrofon niż headset.

Opublikowano

A co sądzicie o Razer Carcharias Stereo Gaming Headset osobiście bardzo mi przypadły do gustu i czytając opinie nikt złego słowa nie może powiedzieć

Opublikowano

Według mnie lepiej wybrać jakiś zestaw z tych co podałem wyżej, bo te słuchawki są polecane na różnych stronach i forach audiofilskich. A w tego typu słuchawkach co podane przez ciebie, cześć ceny płacisz za znaczek i napis np. Razer czy innej firmy. A te słuchawki mogą mieć pozytywne opinie bo osoby testujące je za pewne nie miały nigdy nic lepszego niż takie słuchawki dla "graczy".

Podałem ci kilka modeli słuchawek które jakością dźwięku na pewno przewyższają te razery czy inne podobne. Specjalnie podawałem też kartę dźwiękową bo bez niej na karcie zintegrowanej każde dobre słuchawki nie zagrają z pełną możliwością jaką mają. I lepiej jest kupić trochę tańsze słuchawki by starczyło na przyzwoitą kartę dźwiękową, co będzie lepsze niż same droższe słuchawki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...