Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mercenary Katarina

Bobek534

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano. Patrzyłem na lolkingu skiny do katariny (kiedy były w przecenie) i zobaczyłem że Mercenary Katarina była na przecenie 17/06/2013 r. czyli pół roku temu. Wiecie może czy niedługo będzie ten skin w przecenie ? Bo mi się bardzo spodobał a nie mam za bardzo rp'ków

xh56.png

Opublikowano

Jeśli był 17/06 to nie możemy się go prędko spodziewać,może nawet rok,więc jeśli Ci się podoba to zbierz RP'ki i kupuj.

Opublikowano

Skoro w czerwcu była przecena, następna będzie za dłuższy okres czasu. Przykro mi - ale jeśli zależy Ci na fajnym skinie do Katy to musisz sobie kupić za pełną cenę, bo wszystkie jej skiny były przecenione czerwiec/lipiec; a resztę skinów można nabyć tylko przez krótki okres czasu - Kitty Cat, Slay Belle czy Red Card Katarina.

Opublikowano

Nie koniecznie. Elise była ponownie w wyprzedaży w przeciągu 2-3 miesięcy. Więc możesz tak na prawdę się jej spodziewać w każdej chwilii. :P

Opublikowano

Skoro w czerwcu była przecena, następna będzie za dłuższy okres czasu. Przykro mi - ale jeśli zależy Ci na fajnym skinie do Katy to musisz sobie kupić za pełną cenę, bo wszystkie jej skiny były przecenione czerwiec/lipiec; a resztę skinów można nabyć tylko przez krótki okres czasu - Kitty Cat, Slay Belle czy Red Card Katarina

Te specjalne skiny też są fajne, wiem że Saly Belle czy jak tam jest na święta, Red Card Katarina została puszczona na mistrzostwa w 2010 to może będzie za rok w 2014, a Kitty Cat wiecie kiedy będzie dostępny?

xh56.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...