Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z banem

Małke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam taki problem bo dostałem na serwerze bana "niby" za używanie wspomagaczy a grałem czysto.
I tak zmieniłem Nick, IP, i w configu usunelem userconfig.cfg i setinfo ale i tak mam bana.
ogólnie to gram na NonSteam a jak wejdę w konsole i wpisze "status" to pokazuje mi, że niby mam steam można sie tego pozbyć by w statusie nie bylo podanego tego numeru Steam. pomóżcie mi z tym banem i tym niby steamem.

Opublikowano

Nie da rady usunac bana , oni maja to w AMX

Opublikowano

Nawet jeśli pousuwasz wszystko to i tak będziesz miał bana, ponieważ to ban na config. Po prostu spróbuj zmienić nazwę configu, czyli np. config.cfg -> dupa.cfg

Opublikowano

No i zrobiłem tak jak piszesz, ze z nazwy config zmieniłem na abc.cfg i nadal mam bana. A po tym jak mnie kicka i wyskakuje, że mam bana to stary config wraca

Opublikowano

Dostałeś bana na steam ID a nie na cfg ... Steam Id masz przypisany jeśli masz steam to na stałe a jeśli ns to reinstala zrób i spróbuj wejść na swoim nicku

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Właśnie usunąłem i wgrałem ponownie CS 1.6 i nic nadal mam bana.

A CSa sciagałem z cs-serwer.pl

Człowieku zrozum ze nie da rady sie samemu odbanowac. Widocznie dostales zasluzonego , a jak tak bardzo ci zalezy to pisz na forum tego serwera o odwołanie.

Opublikowano

prb5g a ty myslisz, ze nie pisałem o odwołanie pisałem do nich, ze powinni zrobic mi ssy to mają w to wywalone. Ta zasłużyłem na bana grając czysto. A jeżeli nie chcesz mi pomóc to won.

I mi nie gadaj głupot, ze nie da rady się samemu odbanować bo u kumpla ściagałem jakoś bany.

Opublikowano

prb5g a ty myslisz, ze nie pisałem o odwołanie pisałem do nich, ze powinni zrobic mi ssy to mają w to wywalone. Ta zasłużyłem na bana grając czysto. A jeżeli nie chcesz mi pomóc to won.

I mi nie gadaj głupot, ze nie da rady się samemu odbanować bo u kumpla ściagałem jakoś bany.

Zrozum ze oni czyli serwer na ktory grales maja to w amx. I Oni moga cie tylko odbanowac.

Opublikowano

Myślę, że Cs 1.6 v7 + Patch v23 będzie najlepszy. Napisz na PW jeśli chciałbyś linki, a nie chce Ci się szukać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...