Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cs nie działa

Winn3r96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pobrałem jednego cs'a ale po naciśnięciu na ikonkę do gry tak jak by się włączał robi się czarny ekran po 2 sekundach znowu widzę pulpit , usunąłem i pobrałem kolejny i znowu to samo , może mi ktoś wyjaśnić co robię źle lub jak to naprawić ?? mam windows xp

Opublikowano

1. Uruchom jako administrator

2. Wejść we właściwości i ustawiaj zgodności z różnymi systemami

Daj specy komputera

1. Jak uruchamiam jako administrator to wyskakuje taki błąd : http://scr.hu/1r5c/3xufz

2.Próbowałem ze wszystkimi jedyne co się zmieniało to to że klikałem na ikonkę i nawet czarnego ekranu nie było .

3. " Daj specy komputera " Nie rozumiem .

Opublikowano

Kup oryginal -,- boze ludzie kazdego cs-a mozna dostac od 10-20 zl, to nie jest jakis majatek i do tego nie ma zadnych problemow z jakimis crashami itp.

mmaxx głupi jesteś jest pełno stron z darmowym cs'em ta gra już jest tak stara że szkoda złotówki na nią wydać i głupota ją kupywać a ja dałem temat bo problem jest jakiś najwidoczniej że mi cs nie chce działać . A to że ktoś kupi cs'a nie znaczy że mu będzie działał .
Opublikowano

Ok jak chcesz do niczego nie zmuszam, ja tylko zasugerowalem kupno csa, ktory jako oryginalny pewnie by nie mial takich problemow.

Nie bo to problem z czymś w kompie a nie z cs'em tak mi się zdaje ps . jak byś wiedział to większość cs'ów które pobierasz to oryginały które ktoś wrzucił do sieci .
Opublikowano

Bzdura widze po screenie ,ze masz jakiegoś innego CSa podróbe podróby jak to sie mówi

ja osobiście bym polecał kupić na Steamie za grosze sam kupiłem za 8 zł, no ale jeżeli chcesz na ns cisnąć i pamiętaj to nie jest oryginalny!

Wpisz w googlach CS v7 download i pobierz z 3 różne i jak nie będzie żaden działał to komputer na śmietnik zanieś jak nie pociągnie takiej gry albo zmień karte graficzną. A o specy chodzi o specyfikacje jaki ma procesor, karte, ram, zasilacz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...