Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Lagi

Stap

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaka od dluzszego czasu zauwazyłem że przy pickowaniu postaci w lobby mam straszne lagi np mam tez lagi jak kupuje cos w sklepie z 60fps spada mi do 2 nagle, albo np jak sie laduja ludzie to do gry wchodzi mi w ok. 0,20sec dlaczego tak jest ? a w grze mam na najwyzszej grafice 60fps

Opublikowano

Podaj specyfikację komputer'a,zobacz czy nic się nie przegrzewa,może masz powolny dysk ? (powolne ładowanie tekstur itp.)

Opublikowano

ale jakies 2 tyg temu bylo wszystko ok

No to może się coś przegrzewać lub np. pamięć Ci się spaliła lub wypieła.

Podaj te specyfikację.

Opublikowano

No to teraz wejdź w AIDA 64 i zrób ss'a temperatur całego sprzętu,do tego rozkręć komputer i podopinaj kabelki/ramy i przeczyść kompa.

Opublikowano

Tak, zainstalowanie najnowszych sterowników do karty graficznej raczej tutaj pomogą. Ostatnio miewałem spadki FPS'ów, co mi się nie zdarza, lecz po zainstalowaniu sterowników problem zniknął. Polecam także przeczyścić rejest, ewentualnie uruchomić LoL'a w innym trybie zgodności. Zobacz, czy przypadkiem zużycie procesora nie skacze Ci do 70%>.

8372383248.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...