Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie kupic minecrafta ?

Holmes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Tak jak w temacie, chcialem kupic oryginalnego minecrafta na minecraft.net, lecz nie mam karty kredytowej. Więć gdzie mam kupić ?

Opublikowano

Kup na Allegro GiftCode, lecz nie do końca może być to prawda. GIftCode za 80-90 zł to raczej nie są fake : )

Pozdrawiam, MrArek1000

Opublikowano

Ten temat był poruszany wiele razy...

Możesz kupić na innych stronach ( allegro.pl ) ale nie masz 100% pewności, że to będzie działać

( ja kupiłem przez allegro za 30 zł 1 Pażdziernika 2011, i cały czas mam premium :/ )

Opublikowano

Nie tylko doszła też opcja zakupu minecrafta psc na oficialnej stronie. Oprócz tego polecam ci strony zajmujące się sprzedawaniem kluczy aktywacyjnych do gier np. kontagier.pl

Opublikowano

Załóż sobie, nawet dzieci mogą ją zdobyć (pakiet juniot w niektórych bankach)

Najpewniejsze zródło to Minecraft.net

Przy zakupie na tej stronie masz 99,9% pewności ze dostaniesz to za co płacisz.

0,01% stanowi błąd skryptu, jednak po kontakcie i tak dotrzymała zakupu.

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Jesteście powtarzalni jak Barrety :D.

Z tego co wiem, to można kupić mc przez psc. To takie pin o wartościach 20,50,100,300 zł. Idziesz do sklepu, prosisz o pin i dostajesz. Wchodzisz na minecraft.net, wybierasz opcje kupna PaySafeCard, wpisujesz ten 16 cyfrowy pin z kartki, co dostałeś w sklepie i masz premke.

A resztę pinu, czyli zostanie ci ok. 18 zł, możesz wydać na steama lub odłożyć sb na późnej.

Opublikowano

Mój kumpel kupił gif coda na allegro za 11 zł w 2010 r i ma do dziś ;d

50 100 150 200 250 300 350 400 450 500 550 600

Potrzebujesz pomocy przy Serwerze MineCrafta?Pisz PW 

Pomogłem ?Daj like !to Cię nie kosztuje a mnie motywuje :) 

Pasjonat
Opublikowano

Na allegro jest dużo osób, więc kup sobie z oficjalnej strony.

Można zapłacić PaySafeCard'em za 100zł. Wiem to stąd, ponieważ sam tak płaciłem. ;)

Opublikowano

Kup na minecraft.net dobrze ci radze, na allegro są sami oszuści i krętacze a poza tym jak na minecraft.net kupisz masz bezpieczeństwo ale ja się nie mieszam bo to ty kupujesz konto, to twoja sprawa ja ci tylko dobrze radze ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...