Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy opłaca się kupić Pagani Zonda Cinque "wersja na dragi"?

Gm3000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie grałem w nfs ponad rok i zaczem znów grać i mam pytanie czy opłaca się kupić pagani zonda cinque "wersja na dragi"?

i np agere na wyścigi? szukam 2 aut 1 na dragi i 1 na wyścigi do wydania będę miał 20k sb

Opublikowano

Na dragi kup sobie Pagani Zonde w wersji drag.

Agera jest średnia, ma bardzo dobre przyspieszenie i zalecana jest na dragi, lepiej czekaj na jakąś wyprzedaż i wtedy kupisz fajny samochód za SB.

Aktualnie za IGC jest dostępne Porsche 911 GT3 RS, kup go na wyścigi.

Opublikowano

Przy 20.000 SB do wydania możesz zaszaleć i kupić:

McLarena F1 na wyścigi - zaczekaj na wyprzedaż, wtedy będzie za 13.4k SB, zdecydowany król klasy S,

Pagani Zondę Cinque na dragi - również polecam zaczekać do wyprzedaży,

Powinno zostać Ci jeszcze pare tys. SB :)

HB5fLf7.png

Opublikowano

Nie wiadomo ;)

Aventador jest dobry, polecam dla zaawansowanych graczy.

ja jestem dobrym graczem :P, mam takie głupie pytanie czy jest jakaś różnica jak wstawię silnik 9.17 czy 17.9? czy tylko się liczy aby wstawiać części ultra?

Opublikowano

ja jestem dobrym graczem :P, mam takie głupie pytanie czy jest jakaś różnica jak wstawię silnik 9.17 czy 17.9? czy tylko się liczy aby wstawiać części ultra?

Liczy się overrall, a najwyższe osiągi da Ci ustawienie silnik, doładowanie, przekładnia (zielone kolory) i zawieszenie, hamulce i opony (czerwone), najlepiej tuningowane.

HB5fLf7.png

Opublikowano

kupiłem zonde cinque, mam 100% na lepsze przełożenie skrzyni biegów i 40% przyspieszenie na starcie 40% i na runway najszybciej pojehcalem 395km/h

Opublikowano

e jakim cudem koleś na rockport jadąc 911 gt3 pro drag wycisną 380 jak ja cinque jechałem tylko 340 ???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...