Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy kierowca czy dobijanie na starym?

piotrekkkkkk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Mam do Was pytanie związane z wyborem kierowcy.

Dawno, dawno temu grałem w World'a kiedy był jeszcze podział na t1, t2 i t3. Nabiłem wtedy 22lv i jakoś chęci odeszły. Teraz postanowiłem wrócić i widzę, że bardzo dużo się pozmieniało, jakieś rotacje, dużo aut za sb, dragi, dawne Diamond & Union jakoś ucichło. Na tymże koncie mam 3 auta, mazdespeed 3 (459 ©), bmw z4 m coupe (504 (B)), i lamborghini murcielago lp640 (718 (a)) - treasure hunter i 750sb (jakiś kod znaleziony na forum.

I teraz pytanie \: mam zaczynać od nowa czy też grać na starym kierowcy. Jeśli na starym to co kupić(samochody oczywiście). Mam niecałe 1kk IGC i jakieś badziewne części w magazynie..

Dzięki za wszystkie konkretne odpowiedzi ;)

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Myślę, że lepiej będzie jak zostaniesz na "starym" koncie.

Masz tam jakieś samochody, części, a nawet SB. ;)

Za 1mln. IGC kup sobie BMW M3 Sport Evolution.

Ma bardzo dobre prowadzenie i przyśpieszenie.

Opublikowano

Ja na Twoim miejscu nie rozpoczynałbym rozgrywki od nowa. (m.in. ze względu na Lambo Treasure Hunter, które może Ci się przydać)

Za 1mln IGC nie kupisz czegoś z wyższej klasy, ale stać Cię na:

VW Scirroco - Wyścigi klasy E

Nissan Silvia (S15) - Wyścigi klasy D

BMW Sport Evo - Wyścigi klasy C i B

Jeśli chcesz pomóc sobie w zdobywaniu gotówki i reputacji, możesz skorzystać z bota:

http://www.mpcforum.pl/topic/1064675-141013-pursuit-bot/

HB5fLf7.png

Opublikowano

o ile masz stare konto to załóż nowego kierowcę, dobij 3 lvl i dostaniesz jeszcze 500 SB za darmo ( za wbicie 3 levelu )

Ale później graj na kierowcy 22 lvl bo SB jest na całe konto a nie na kierowce...

nafson_gameplay.png
Opublikowano

Dzięki za wszystkie odpowiedzi ;)

Mam jeszcze jedno pytanie, gdzie najlepiej dropić części, czy są jakieś konkretne trasy gdzie ta szansa jest większa niż w innych lokacjach jak dawniej było z Diamond & Union?

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Dzięki za wszystkie odpowiedzi ;)

Mam jeszcze jedno pytanie, gdzie najlepiej dropić części, czy są jakieś konkretne trasy gdzie ta szansa jest większa niż w innych lokacjach jak dawniej było z Diamond & Union?

Nie, nagrody są losowe, liczy się fart ;)

Polecam jeździć krótkie trasy.

Oprócz pierwszych miejsc za wyścigi Multi Player, dobre części można też otrzymać:

- Zbierając diamenty (części ultra na dniu 19+)

- Uciekając drużynowo przed policją

- Zaliczając osiągnięcia

- Platynowe (części ultra) i złote (części *,**,***) pakiety kart - można je kupić za SB lub zdobyć z niektórych osiągnięć.

HB5fLf7.png

Opublikowano

A ucieczki drużynowe brać lepiej klasowe czy ogólnodostępne?

Sorry, ale jednak przez ten okres gra dla mnie diametralnie się zmieniła

Obama wie, co robisz!!!

LTE Play Opole

Opublikowano

A ucieczki drużynowe brać lepiej klasowe czy ogólnodostępne?

Sorry, ale jednak przez ten okres gra dla mnie diametralnie się zmieniła

Lepiej klasówki, bo z tego co pamiętam to chyba jest za nie 20% więcej kasy, coś takiego.

Z klasówek najbardziej polecam Late Deparature.

Opublikowano

To już na koniec ostanie pytanie, co z mazdą i BMW, sprzedać je czy trzymać dopóki nie dorobię się porządnych części?

Obama wie, co robisz!!!

LTE Play Opole

Opublikowano

To już na koniec ostanie pytanie, co z mazdą i BMW, sprzedać je czy trzymać dopóki nie dorobię się porządnych części?

Mazda Speed 3 - nie jest teraz dobrym autem w żadnej z klas.

BMW Z4 M Coupe - zostawiłbym chociażby ze względów kolekcjonerskich - zdegraduj je do klasy D, tam jest w miarę.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Dzięki za wszystkie odpowiedzi, myślę że temat można zamknąć ;)

Obama wie, co robisz!!!

LTE Play Opole

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...