Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] WOT radzieckie czołgi.//pomoc

sotoran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Otóż dość mało doświadczenia brakuje mi do big gana przy kv 1s i teraz zastanawiam się jakie mody zainstalować żeby lepiej się grało.Może jakiś celownik ? Jestem początkujący i nie znam weak pointów danych czołgów. Proszę o jakąkolwiek pomoc.

ew jakiś link do moda dobrego dla początkujących

Opublikowano

jeden gracz na yt miał taki fajny prostokątny celownik i to wyglądałoby jak by takie auto celowanie... inni też piszą żeby nie używać auto celowania, nie wiem nie wiem proszę o porady.

@ew jeszcze taki dotatek który pokazuje z jakim czołgiem aktualnie walczę.

@ew2 czym różnią się pociski HE i ap jakie są ich pełne nazwy

Opublikowano

jeden gracz na yt miał taki fajny prostokątny celownik i to wyglądałoby jak by takie auto celowanie... inni też piszą żeby nie używać auto celowania, nie wiem nie wiem proszę o porady.

@ew jeszcze taki dotatek który pokazuje z jakim czołgiem aktualnie walczę.

@ew2 czym różnią się pociski HE i ap jakie są ich pełne nazwy

Absolutnie nie używaj auto celowania.

HE = OB = Odłamkowo Burzące AP = PP = PrzeciwPancerne.

Co do modów, to zapraszam do spisu:

http://www.mpcforum.pl/topic/1082528-spis-modyfikacji-na-wersje-810/

Lub wybierz gotową paczkę modów:

www.mpcforum.pl/topic/1111215-spis-paczek-modow/

Polecam paczkę Jarka.

Opublikowano

Pocisków HE używa się do dobijania czołgów, które mają bardzo mało HP lub do zbijania cap`a.

Wchodzą wtedy w czołgi bardzo mały dmg.

Z jakim czołgiem walczysz?

Pobierz sobie z mojego posta tą paczkę modów i tam wszystko Ci pokazuje z jakim czołgiem walisz, ile ładuje ten czołg z czego strzela i inne potrzebne mody, które ułatwią Ci życie:

http://www.mpcforum.pl/topic/1111215-spis-paczek-modow/#entry9587895
Opublikowano

Pocisków HE używa się do dobijania czołgów, które mają bardzo mało HP lub do zbijania cap`a.

Wchodzą wtedy w czołgi bardzo mały dmg.

Z jakim czołgiem walczysz?

Pobierz sobie z mojego posta tą paczkę modów i tam wszystko Ci pokazuje z jakim czołgiem walisz, ile ładuje ten czołg z czego strzela i inne potrzebne mody, które ułatwią Ci życie:

http://www.mpcforum.pl/topic/1111215-spis-paczek-modow/#entry9587895

kurcze , wolałbym pierw zobaczyć screena jakiegokolwiek ale pobiore z ciekawości.

Opublikowano

1.aktualnie używam dwóch modów :

- jeden to "Jimbo crosshair mod" to celowanie i tutaj pojawia się pytanie czy warto go używać ?

- "skin and fireman" w co walić , jakie partie czołgu.

Szukam modu który będzie miał opcje TYLKO widzenia z jakim czołgiem walczę. Ponieważ gdy będę wiedział z kim walczę to nauczę się weapointów danych czołgów.

2.zapomniałem co miałem napisać ale jak mi się przypomni to dam edita i napiszę ;)

Opublikowano

1.

A) Tak Ja też go używam

B) To idzie zmienić w opcjach, jeśli chodzi o to co ja myślę ;p

2. Ja też :)

Opublikowano

1.aktualnie używam dwóch modów :

- jeden to "Jimbo crosshair mod" to celowanie i tutaj pojawia się pytanie czy warto go używać ?

- "skin and fireman" w co walić , jakie partie czołgu.

Szukam modu który będzie miał opcje TYLKO widzenia z jakim czołgiem walczę. Ponieważ gdy będę wiedział z kim walczę to nauczę się weapointów danych czołgów.

2.zapomniałem co miałem napisać ale jak mi się przypomni to dam edita i napiszę ;)

Szukam coś w rodzaju tego http://worldof-tanks.com/0-8-10-kodos-statistik-mod/ tylko po polsku,

Opublikowano

A co Ci przeszkadza po Angielsku?

Po Polsku raczej teraz nie znajdziesz.

1.co poradzić jeżeli foldery mają te same nazwy ? Np od innego moda w folderze 0.8.10 mam folder gui a w tym innym modzie też jest gui, co poradzić .?

2. gdzie wpisywać kody na konto premium w wocie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...