Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zacinanie się

DobryPomocnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam pewnien problem, a mianowicie problem z grą BFBC2.
Gra mi się zacina po paru minutach/godzinach grania a nie powinna, ze względu na mój system.
Nie wiem czym to jest spowodowane. Specjalnie dzisiaj jechałem zamontować 4GB Ramu do mojego komputera bo chciałem popykać w BF'a. Pobrałem odpowiednie sterowniki (nawet już do BF3) i też dupa.

Proszę o pomoc, dziękuje.

• Karta graficzna: NVIDIA GeForce GT 220

• Zainstalowana pamięc RAM: 4GB

Lub podajcie (jeżeli będzie potrzeba) link do odpowiedniego sterownika.

Opublikowano

Ogólnie słaby pc ale jak już to przeczyść komputer Ccleaner'em, zobacz czy coś ci nie ssie za dużo procka i pamięci w menedżerze zadań i ilu bitowy system masz.

Opublikowano

Ogólnie słaby pc ale jak już to przeczyść komputer Ccleaner'em, zobacz czy coś ci nie ssie za dużo procka i pamięci w menedżerze zadań i ilu bitowy system masz.

System 64 bitowy, już czyściłem Ccleaner'em..

I nie jest słaby, nawet koleś z serwisu mówił, że to jest bardzo dobry komp.. <_<

Opublikowano

No to ja nie pomogę już.

Niech ktoś inny się wypowie ale ja obstawiam że masz poprostu za słaby komputer.

Szczególnie karta graficzna,

Opublikowano

Slaby kompa na BadCompany...mowi ci to tyle osob ,a koles z serwisu tez nie lepszy Bardzo dobry komputer z 5 lat temu...

Sproboj Battlefield P4F czy Heroes ;)

Zapraszamy do dzialow :p

Piteraskwiat.png

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...