Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Laptop do 2.8k

Gość Nukey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, niedawno szukałem laptopa do około 2k i userzy z forum proponowali mi tego :

http://www.saturn.pl/szczecin/notebook-toshiba-satellite-c55-a-1h9,id-905034

i chce sie jeszcze raz upewnic przed zakupem wiec mam pytania.

- Opłaca się jak na tą cenę?

- Jeżeli ktoś ma ten model to niech powie jak sie sprawuje

- Jeżeli jest jakiś lepszy w cenie 2k z groszami to możecie dać linka ale tylko na stronie saturna poniewaz będe brał na raty.

Dziękuje za odpowiedzi.

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Za 2k będzie najwydajniejszy w grach - w tej cenie i5 z dobrą grafiką nie znajdziesz, musiałbyś dorzucić kilkaset zł. Oczywiście będzie dużo mniej wydajnie niż PC, ale taka natura laptopów.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Za 2k będzie najwydajniejszy w grach - w tej cenie i5 z dobrą grafiką nie znajdziesz, musiałbyś dorzucić kilkaset zł. Oczywiście będzie dużo mniej wydajnie niż PC, ale taka natura laptopów.

Ale w takie gry np metin/gta/fifa/lol pogram czy nie bardzo?

Opublikowano

Na pewno, nawet GTA IV powinno ruszyć, oczywiście o V zapomnij.

GTA 5 to mam na xboxa wiec problemu nie bedzie a te kilka ze musialbym dolozyc to okolo ile ? ponad 500zl ?

Opublikowano

Za około 2800 jest Y580, na którym odpalisz praktycznie wszystkie nowe gry na med, włącznie z BF3. Taniej niestety nie ma zbyt wielu dobrych opcji...

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Za około 2800 jest Y580, na którym odpalisz praktycznie wszystkie nowe gry na med, włącznie z BF3. Taniej niestety nie ma zbyt wielu dobrych opcji...

Dobra po głębszym zastanowieniu moge przeznaczyc te 2.800 na lapka i taka prosba do cb moglbys mi znalezc tego lapka na tej stronie:

http://www.saturn.pl/szczecin/laptopy-i-netbooki_notebooki?start=0&kat_id=533&cena_od=1&cena_od=1
niestety tylko w staturnie moge kupic, bo są raty a inaczej nie mam mozliwosci zakupu.
Opublikowano

Na każdej innej stronie typu Morele, Saturion, czy Techplanet też masz opcję rat, bierz tam, gdzie jest najtaniej.

Nie moge kupić w internecie.

Opublikowano

Wnioskując po linku podanym przez Ciebie, to mieszkasz w Szczecinie / okolicach?

Morele też tam mają oddział.

http://www.morele.net/info/netpunkt/szczecin/

Uparłem się na inne sklepy, bo na Saturnie jest tylko wersja za 3,7k.

Ale tam nie ma 50 rat 0%

@Jak nie ma tego lenovo, to moze jakis inny w miare do 2.8k?

http://www.saturn.pl/szczecin/notebook-toshiba-satellite-l50-a-19n,id-906970

a co myslicie o nim?

Opublikowano

Chyba najlepszy w tej cenie.

Pojdzie na nim bf4? na low/medium? i jeszcze pytanko nie ma tego lenovo w cenie dp 2.8k? w saturnie.

Opublikowano

Chyba najlepszy w tej cenie.

Emmmm, nie? Wart 2200.

Pojdzie na nim bf4? na low/medium? i jeszcze pytanko nie ma tego lenovo w cenie dp 2.8k? w saturnie.

Na bardzo, bardzo niskich w 50 klatkach może tak.
YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Emmmm, nie? Wart 2200.

Na bardzo, bardzo niskich w 50 klatkach może tak.

To podaj mi godny swojej ceny za 2800 w saturnie.

Opublikowano

No właśnie nie wiem co się stało z tymi laptokami, ale straszny deficyt... Y580 nie ma praktycznie nigdzie, a był najbardziej opłacalny. W takiej sytuacji rzeczywiście ta Toshiba najlepsza. Przeceniona, ale bierzesz na raty 0%, więc może wyjdzie na jedno.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

A może być w Media Markt? Tam mają większy wybór.

Tam chyba nie ma 50 rat 0% ;/

Czyli co ta toshiba to najlepszy wybór?

Opublikowano

Chyba totalnie zapomnieliście że linia Y580 się kończyła? Lenovo coś tam mówił że produkcja Y580 ma zostać wstrzymana i chyba mamy tego efekt. Dla tego toshiba to jedyne wyjście, chociaż nie opłacalne ale jedyne.

graphic.png
Opublikowano

Chyba totalnie zapomnieliście że linia Y580 się kończyła? Lenovo coś tam mówił że produkcja Y580 ma zostać wstrzymana i chyba mamy tego efekt. Dla tego toshiba to jedyne wyjście, chociaż nie opłacalne ale jedyne.

To jak nie opłacalne to moze cos za mniejsza cene i zblizone parametry?

Opublikowano

Nukey, jeśli chcesz na prawde grać na ultra low w miernej rozdzielczości to ten laptop jedynie to uciągnie.

Możesz zawsze poczekać te pare dni i może będą mieli dostawe Y580 (nie zaszkodzi drydnąć do nich ;p)

Tak to jednostka tower była by najbardziej opłącalna, ale rozumiem że musi być laptop.

graphic.png
Opublikowano

Nukey, jeśli chcesz na prawde grać na ultra low w miernej rozdzielczości to ten laptop jedynie to uciągnie.

Możesz zawsze poczekać te pare dni i może będą mieli dostawe Y580 (nie zaszkodzi drydnąć do nich ;p)

Tak to jednostka tower była by najbardziej opłącalna, ale rozumiem że musi być laptop.

No właśnie nie moge poczekać, bo do 31 grudnia są raty ;-)

@ Czyli na low ten laptop nie uciagnie bf4? bo tak zrozumialem

Opublikowano

Szczerze się przyznam że nie patrzyłem w linki bo jestem leniem xD.
Procesor bardzo dobry jest to haswell (grzałka).. Nowa generacja bla bla. Ale liczy się fakt że ma te 4 rdzenie + 8 wątków ;D. /// chociaż podobno te rdzenie są oszukane w lapkach.

Karta graficzna to chyba jakaś pomyłka, zanudzą tylko proca, ja na laptopa ^.^
Nie widziałem gry na 740M więc tutaj zostawie bez komentarza ale sądze że to pokrój 5xxx-6xxx radka.

graphic.png
Opublikowano

Szczerze się przyznam że nie patrzyłem w linki bo jestem leniem xD.

Procesor bardzo dobry jest to haswell (grzałka).. Nowa generacja bla bla. Ale liczy się fakt że ma te 4 rdzenie + 8 wątków ;D. /// chociaż podobno te rdzenie są oszukane w lapkach.

Karta graficzna to chyba jakaś pomyłka, zanudzą tylko proca, ja na laptopa ^.^

Nie widziałem gry na 740M więc tutaj zostawie bez komentarza ale sądze że to pokrój 5xxx-6xxx radka.

Czyli co ? xD pojdzie ten bf4 na low? podkladke chlodzaca oczywiscie kupie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...