Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Fishbota

sotoran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam NIEWYKRYWALNEGO fishbota na pl'a . Chodzi o niewykrywalność ze strony HS'a . + ewentualny opis i odczucia. Same linki będą reportowane.

pozdrawiam i daje limit.

Opublikowano

hmm według mnie dobrym pomysłem jest użycie fb w kamermodzie możesz se ustawić w razie pojawienia sie gm itd, działa na zminimalizowanym oknienku, z hs też chyba nie wykrywalny

worldoftanksj.jpg
Opublikowano

używałem 3 dni po 16h dziennie dzisiaj dostałem bana na 30 levelu. Zostały mi jeszcze 2. Polecam Kamere mod'a. Ja już zrobiłem przez 3 dni 120kk +

Opublikowano

gram jedną postacią i trochę szkoda mi... eq mam szajskie dlatego nie wiem czy warto ryzykować : // ew może wybocić nowe konto nie wiem nie wiem bo chce zarobić PRZYNAJMNIEJ te 20kk na fms'a na solarze by ogarniać metki 35 szybko ;p

Opublikowano

gram jedną postacią i trochę szkoda mi... eq mam szajskie dlatego nie wiem czy warto ryzykować : // ew może wybocić nowe konto nie wiem nie wiem bo chce zarobić PRZYNAJMNIEJ te 20kk na fms'a na solarze by ogarniać metki 35 szybko ;p

Jak by istniał nie wykrywalny FB to botów było by pełno a małże kosztowały by 100k. Kamer ma funkcje anty GM wiec teoretycznie to juz duzo, mialem kilka sytuacji ze nagle wszystkie konta mi wylogowalo a okazalo sie ze jednak GM krecil sie w poblizu. Widzialem gdzies kiedys FB ktorego PODOBNO HS nie wykrywa ale mozna na nim bylo odpalic tylko jedno konto, wiec to raczej mało opłacalne. HS wyłapuje Kamera po logach, w moim przypadku roznie bywalo, na jednym koncie dostalem bana po 5 godzinach lowienia, na dwóch innych po 2 tygodniach, na jeszcze innych wcale nie dostałem i mam je do tej pory. Jak szkoda Ci konta to wez Kamera i rob relogi co 2 godziny łowienia, podczas lowienia siedz i patrz czy ktos Cie nie zagaduje, moze sie uda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...