Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Zasięg Skilli

Nithrom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam mały problem ze skillami ( nic się niedzieje w sensie, że nie działają )

Jeśli oglądaliście filmy od Crs Voyboy itp zauważyliście, że gdy używa skilli to nie pokazuje mu się zasięg.

Chodzi oto, że np taka Caytlin jak ma Q i tą szczałeczkę, aby użyć to Crs Voyboy (np) tylko naciska myszką obojętnie gdzie i go używa..

Wiem o smartcasta'ch ale nie chcę używać skilli jak np Q karthusa...

I niewiem jak to ustawić jeśli wie ktoś o co chodzi to prosiłbym o jakąś poradę jak to zrobić :P

P.S Z góry dziękuje !!! :)

Opublikowano

Tak właśnie działa smartcast - albo masz pomocną strzałkę albo jej nie masz - nie ma innego wyboru :P

Opublikowano

To je smartcast. Inaczej tego ogarnąć się nie da. Ale powiem Ci, że na początku bardzo trudno ogarnąć smarty, ale z czasem bardzo łatwo dzieki temu wykonywać szybkie comba np. na Katarinie. :)

Opublikowano

Aha, wielkie dzięki !

I teraz pytanko Smartcasty cz normalne..

I jak będę grał na Smarta'ch pierw ogarnąć to na botach itp ?

Czy odrazu iść na Rankeda ? :D

Opublikowano

Smartcasty to nic łatwego. Wystarczy w złym miejscu ustawić kursor i już spalone skille, a nawet bardzo znaczące ulty. Poćwicz na botach i stopniowo próbuj w grze na spokojniejszych liniach takich jak np. bot jako support.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...