Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak przygotować samochód do dragów?

rastman1491

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) tak jak w temacie chcę przygotować sobie samochód pod wyscigi drag. Moj samochód to Porsche 911 GT3 RS. chodzi mi dokładnie co dać w umiejętnościach zeby bylo ok :)

Opublikowano

Akurat ten wóz do dragów to nie najlepszy wybór.

Są tylko 2 typy umiejętności dragowych, jedna zwiększa zakres przełożeń zmiany biegów, a druga poprawia start.

Według mnie w 3 sloty najlepiej dać zwiększenie zakresu przełożeń, bo dzięki temu więcej razy masz szansę na zrobienie udanego double shiftingu.

Start nie jest aż tak ważny jeśli wóz sam z siebie dobrze rusza z miejsca.

Opublikowano

Jak dla mnie to potrzebne jest wymaxowanie obu czynników czyli 75%/100% i wtedy można się ścigać.

Niektóre auta dzięki zwiększonemu zakresowi zmian mogą robić seryjne idealne przelozenia co zwiększy naszą prędkość.

Natomiast jeśli nie stać Cię na to aby mieć wymaxowane oba czynniki to w pierwszej kolejności wymaxuj idealny start.

Daje dużo więcej niż zakres biegów, którego szybko nauczysz się i nie będziesz miał problemów z idealnymi przełożeniami.

Natomiast start pozwoli Ci wyjść na prowadzenie na starcie.

Dodatkowo musisz zmienić auto. Jeżeli jeździsz w klasie S lub bezklasowo to zainwestuj w Agerę lub Cinque.

W klasie A możesz wyposażyć Murcielago :) Polecam też wyposażyć dobrze Audi RS4 na dragi w klasie C, jak już ogarniesz

wielokrotne idealne przełożenia to będziesz mógł wygrywać nim i nabijać sobie Osiągnięcie w wyścigach Drag

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Jak dla mnie to potrzebne jest wymaxowanie obu czynników czyli 75%/100% i wtedy można się ścigać.

Niektóre auta dzięki zwiększonemu zakresowi zmian mogą robić seryjne idealne przelozenia co zwiększy naszą prędkość.

Natomiast jeśli nie stać Cię na to aby mieć wymaxowane oba czynniki to w pierwszej kolejności wymaxuj idealny start.

Daje dużo więcej niż zakres biegów, którego szybko nauczysz się i nie będziesz miał problemów z idealnymi przełożeniami.

Natomiast start pozwoli Ci wyjść na prowadzenie na starcie.

Dodatkowo musisz zmienić auto. Jeżeli jeździsz w klasie S lub bezklasowo to zainwestuj w Agerę lub Cinque.

W klasie A możesz wyposażyć Murcielago :) Polecam też wyposażyć dobrze Audi RS4 na dragi w klasie C, jak już ogarniesz

wielokrotne idealne przełożenia to będziesz mógł wygrywać nim i nabijać sobie Osiągnięcie w wyścigach Drag

Murcielago roadster nie jest już dostępny za IGC, jako zamiennik polecam Audi R8 5.2 FSi Quattro.

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...