Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WshCraft

nosekxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer polecam jak najbardziej. Godny polecenia.

338fef45.png

100 - 200 - 300 - 400 - 500 Jeżeli Ci pomogłem liczę na LIKE :D

Opublikowano

Heh, żal mi administracji. Wszedlem na arene PvP gdzie byl jeden z modów, zacząłem go nawalać mieczem, kilofem i wszystkim do miałem w eq, biję go niszcze kolejne narzedzia, on nie może mnie trafić, wpierdala koxy, wzywa admina i po chwili dostaje bana za nodusa. Tak nie przesłyszeliście właśnie za nodusa, którego nawet nie mam, pisałem 10 min. przed banem że mam zein map, którą ogarniam (poniważ RM nie działą mi na 1.6.4). Nie dziwie się, że nie macie graczy, sami jesteście sobie winni. Utrzymujecie serwer za 450+ zł dla max 10 graczy, jednym słowem jesteście debilami, odradzam ten serwer. Nie grałem w Minecrafta pół roku (dzisiaj wróciłem) i śmiało mogę powiedzieć że jest coraz gorzej. Gra która kiedyś dawała tyle radości, stała się nędznym rpg, który staje się z kolejnym update coraz gorszy.

Opublikowano

Serwer jak każdy inny,nie ma co się dziwić że gra mało graczy :-) .Gdybyście wymyślili coś oryginalnego ...

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...