Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WarRock Montana Clip by Wariat

Tzyczu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sory że takie krótkie następnym razem postaram zrobić dłuższe. :)

Opublikowano

Jakość nie jest powalająca, strasznie irytujący jest ten efekt niebieskiej powłoki... badziewie aż oczy bolą ;_;

Intro by było w porządku, gdyby nie zerżnięty dymek oraz słaba grafika, brak outro.

Muzyka można powiedzieć, że pasuje bo jest wzmianka typu "wanna survive?" w 0:35? Albo źle słyszę, pasuje również do tempa :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Jakość nie jest powalająca, strasznie irytujący jest ten efekt niebieskiej powłoki... badziewie aż oczy bolą ;_;

Intro by było w porządku, gdyby nie zerżnięty dymek oraz słaba grafika, brak outro.

Muzyka można powiedzieć, że pasuje bo jest wzmianka typu "wanna survive?" w 0:35? Albo źle słyszę, pasuje również do tempa :)

Jakość taka, sam nie wiem zapisywałem w najlepszej jak się da filmik 58sec waży 140mb.

Przy odtworzeniu video na kompie jakość kosmiczna ,a jak wrzuca na yt to już bardzo gorsza nie ogarniam xd/

Opublikowano

Jakość taka, sam nie wiem zapisywałem w najlepszej jak się da filmik 58sec waży 140mb.

Przy odtworzeniu video na kompie jakość kosmiczna ,a jak wrzuca na yt to już bardzo gorsza nie ogarniam xd/

Musisz najwyraźniej zmienić program :x

Też jest taka zasada- coś za coś, więc wyższa jakość filmu wiążę się w większą wagą pliku.

Co do youtube, nie pamiętam jak tam się wrzuca, lecz musi być najlepsza jakość, aby YT nie zmieniało ;x

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

dziś kombinowałęm i naprawdę wyszła mi idealna jakość filmu aż się błyszczało 1080p ale jeden minus to waga 1gb ma 1 min filmu :P jeszcze bez efektów itd.

Opublikowano

dziś kombinowałęm i naprawdę wyszła mi idealna jakość filmu aż się błyszczało 1080p ale jeden minus to waga 1gb ma 1 min filmu :P jeszcze bez efektów itd.

W takim razie popracuj nad efektami, wytnij momenty- też bez przesady i zacznij uploadować, jakość jest jedną z najważniejszych cech filmiku :P

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

musisz coś zmienić przy konwertowaniu odnośnie kompresji i masz klipy 5min do 200MB

następnym razem spróbuj użyć efektów bardziej na krawędzie a nie równomiernie wydaje mi się że będzie lepiej ;)

Hejo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...