Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fatalny błąd cass whoo!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam dziś kupiłem cass whooping ale zamiast 15 dolców zaznaczyłem 1515 niechcący bo mi się zacieło i wysłałem tą kase.. co teraz?

napisać do niego żeby mi zwrócił czy coś?

Opublikowano

uwaga to troll prosze ignorujcie

Kurwa. sprawa jest jak najbardzeij poważna idioto. kasy nie mam bo kurwa jebana przeglądarka się zacięła przy wpisywaniu kwoty.

Opublikowano

i odpisał, że potraktował to jako" dotację bez możliwości oddania" ale dostanę od niego wszystkie skrypty za free.. ja pierdole. to mialo byc na oplaty na internet i tv przez caly rok....

Opublikowano

Na jego miejscu okazałbym łaskę i oddał ze 200$ na jakieś leki uspokajające :D Możesz napisać do supportu PayPal, że coś Ci się zbugowało, ale trzeba dobrze kłamać, i jak masz pisać, że wina przeglądarki, to tylko w ostateczności (jak wszystko zawiedzie). Ewentualnie żul i błagaj typa, może się zlituje, ale walnij jakąś smutną historię, najlepiej coś związanego z chorobą, albo ciężką sytuacją u babci, której brak hajsu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...