Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nowa postać

adamklab

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam mechanika 15 lvl i nie wiem jaką postać wziąć miałem ochotę na snipera ale nie wiem czy nie lepiej wziąć kogoś innego .. ? Dodam też że na starym koncie na szturmowcu miałem 25 lvl a na medyku 19

Opublikowano

Weź drugiego mechanika do pary xD

A tak na serio to polecam szturmowca masz najlepsze karabiny skrzynke z ammo potem czeka cie c4 weźmiesz bandarze i strzykawki czyli taka jakby apteczka. Wtedy bedziesz "nieśmiertelny" :D

@down on ma już mechanika

Opublikowano

Wez se Szturma :)

Pomysl ty jeden bierzesz sobie np.Abakana i wbijasz sie sam na 10 typa zabijasz pierwszego ,drugiego ,trzeciego, czwartego konczy ci sie ammo w karabinie wyjmujesz pistolet zabijasz piatego ,szostego pistolet nie ma Ammo wyjmujesz...C4 i zabijasz kolejnych trzech ,a ostatniego zabijasz nozemmmmm!!! Takie male streszczenie akcji szturmana :)

(No kiedya chcialem pisac ksiazki xD )

Piteraskwiat.png

Opublikowano

@up

Najpierw załatw taką sytuacje. 10 nie dedniesz, no chyba, że tamten team to lamusy. Przykład: noob team, po 5 posiłkach już 2 fala, a ja 14/2 i wyzywają mnie od hakierow. Bierz szturmowca, c4 się przydaje wszędzie. A to oczyścić flage, mcoma, wysadzić pojazd(mnie to nie bawi już) lub zabić wrogów np. przy B 1 fala sharqi, ten budynek z drabiną.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...