Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję osoby ogarniającej serwery Dedykowane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Poszukuję osoby, która zna się na serwerach dedykowanych, mianowicie na systemie Ubuntu a jeszcze dokładniej na serwerach Minecraft.

Chodzi mi, by ta osoba była odpowiedzialna za prawidłowe działanie maszyny, naprawę błędów podczas usterek oraz ogólne ogarnięcie.

Jeżeli jest ktoś chętny, kto może poświęcić na to troszkę czasu zapraszam do pisania w komentarzach.

Jeżeli napisałem to w złym dziale, bądź naruszam regulamin, proszę przenieść wątek lub go usunąć.

Opublikowano

I niby w jaki sposób mieli by ci pomóc? Przez połączenie zdalne? Jeśli tak, to w jaki sposób mieliby naprawić usterki w sprzęcie komputerowym?

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Weź troszkę jaśniej.

Potrzebuję osoby, która po prostu będzie czuwała nad moim Dedykiem.

Potrzebuję informatyka na hosting. Mam siebię i dwóch małych informatyków, ale oni, tak samo jak ja cudów nie zrobią.

Coś tam wiem, ale chciałbym mieć osobę, która zajmie się wyłącznie tym. Mały grosik do kieszeni też wpaść może.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...