Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Skrypt na Drop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

7b64.png

Witam. Dzisiaj mam do zaprezentowania mój pierwszy skrypt mojego autorstwa.

Skrypt dodaje do naszej gry drop itemków ze stone z działającą fortuną.

Dodatkowo:

-Gdy niszczymy ender chest otrzymujemy ender chest a nie obsydian

-Wszystkie przedmioty trafiają do EQ

Zakazuje się zmiany nicku autora! Skrypt jest całkowicie darmowy, udostępniony dla użytkowników MPCforum.pl.

UWAGA!

Do poprawnego działania potrzeba skonfigurować procenty przy fortune!

fbe4.png

v1.0 - Udostępnienie skryptu

28e7.png

v1.0

http://pastebin.com/h2vavx83

CPU: i7 5820k GPU: Asus GTX 660 RAM: G.Skill Ripjavs 4 16Gb MOBO: Gigabyte x99 Gaming 5P CASE: FD Define XL

Klawiatura: Sharkoon SkillerMech SGK1 Mysz: Razer Naga 2012 Headset: Sennheiser HD558 Mikrofon: Novox NC-1 Monitor: Syncmaster TA350

Opublikowano

Pełno takich skryptów na forum, do tego od razu skonfigurowanych

|----Jedyny serwis z darmowymi skinami!----|

|------------Darmowe-Skiny.PL---------------|

|----Skiny i przedmioty do CS:GO, TF2----|

|------------------------------------------------|

|DOTA2, WarFrame i innych gier ze Steama!|

|--------------Start: NIEDŁUGO!!!--------------|

Opublikowano

Jest to moja pierwsza samodzielna praca. Bardziej oczekiwałem oceny od użytkowników...

CPU: i7 5820k GPU: Asus GTX 660 RAM: G.Skill Ripjavs 4 16Gb MOBO: Gigabyte x99 Gaming 5P CASE: FD Define XL

Klawiatura: Sharkoon SkillerMech SGK1 Mysz: Razer Naga 2012 Headset: Sennheiser HD558 Mikrofon: Novox NC-1 Monitor: Syncmaster TA350

Opublikowano

Dzięki za jakiekolwiek pozytywne oceny ;3 To bardzo motywuje mnie do pracy nad kolejnymi skryptami ;3

Opublikowano

@UP

Ciesze się, że Ci się podoba i dziękuję za motywację ;3

Opublikowano

No pięknie, bardzo ładny skrypt ale jest już dużo takich więc nie robisz nikomu konkurencji . Napisy z generatora ale nie każdy umie obsługiwać gimpa itd. Łap like ;-)

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

Napisy z generatora bo nie mam czasu na robienie swoich. Gimpa nie ogarniam, ale bardzo dobrze znam Photoshopa ;3

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@ref

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...