Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Kamer mod 2012sf

damia332233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam wypakowane wszystko pięknie do folderu z metinem(PL) ale gdy wchodze na kamer moda i prubuje zalogować się na np.MPCforuma Wyskakuje mi , że złe hasło wiecie może o co chodzi ??

Opublikowano

To może przeinstaluj ?

To nic nie da..

nie tylko ja mam ten problem, a na servie widze jak ludzie cisną na modzie .

Musisz dodać znaki specjalne na końcu hasła, żeby móc się zalogować poprzez Kamer Moda, gdy wpiszesz hasło na modzie to przytrzymaj jeszcze alt + 0153 i puść klawisz alt, a następnie wykonaj podobną kombinacje, czyli: alt + 198

PS. Oczywiście bez tego "+" , bo napisałem tak, żebyś wiedział, że po naciśnięciu alt musisz wpisać owe liczby na klawiaturze numerycznej (po prawej stronie) i puścić alt.

Cytat

Pomogłem? kliknij "Lubię to" ;)

Opublikowano

To nic nie da..

Musisz dodać znaki specjalne na końcu hasła, żeby móc się zalogować poprzez Kamer Moda, gdy wpiszesz hasło na modzie to przytrzymaj jeszcze alt + 0153 i puść klawisz alt, a następnie wykonaj podobną kombinacje, czyli: alt + 198

PS. Oczywiście bez tego "+" , bo napisałem tak, żebyś wiedział, że po naciśnięciu alt musisz wpisać owe liczby na klawiaturze numerycznej (po prawej stronie) i puścić alt.

mi pomogło, skad sie o tym dowiedziales ?

GaceekTV_signature_800x250.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...