Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Jaki champ do carrowania refów?

Franko_1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio sobie robię referrale i zastanawiam się jaki champ jest dobry do carrowania na tych lowach. Z rotacji grałem Gangbangiem i jest naprawdę dobry, bo nie wiedzą jak go kontrować i ma dobre early i late. Próbowałem też grać Yasuo, ale ciężko się nim gra, bo ma słabe early i musi się nieźle nafeedować żeby coś robił. Kupiłem sobie jeszcze Mastera i Jaxa i nimi się dobrze carruje. Kto jest jeszcze dobry do carrowania na refie oprócz Mastera, Jaxa i Gangbanga. Mogą być z rotacji + jakiś champ do 1350 ip, bo tyle narazie uzbierałem.

Opublikowano

Zilean - hard cc, aoe dmg z ulta, świetny escape mechanism, ogromny burst co czyni go asasynem. Serdecznie go polecam, naprawde mocny.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

No byle czym to nie da się carrować, bo np. w enemy teamie jest też jakiś koleś co robi refa, a te lowy na 7 lvl często są takie nie ogarnięte, że normalnie masakra. Taki Master 20/0 nie jest fajny.

Opublikowano

Tryndamere

+ogromny damage
+sustain
+slow
+mobilny
+dash
+kryty z pasywa
+manaless
+nieśmiertelny 5 sekund
-kontruje go ignite i trutka jakakolwiek

Opublikowano

Nunu, te nooby na 7lvl nie rozgarną co się dzieje jak zultujesz ich z krzaków (nie widać wtedy ulti nunu).

Poza tym:

- Darmowy skill do 4/5 AA (nie pamiętam ile)

- Boost do AS dla ciebie i kogoś z team'u

- sustain na lini dzięki Q

- Dobry slow i dmg z E, na 18 zanim skończy się slow ty walniesz następne E

928011413476457403957.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...