Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Fifa points 13 / fifa 14

MrChokko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , jak teraz moge kupić fifa pointsy? Strona na której było to możliwe przeszła na 14. Aktualnie na originie jest promocja (fifa 14 za 90 zł) Kupić czy zostać na 13 :C? Dużo ludzi jeszcze gra na 13?

Budowniczy
Opublikowano

Na 13 niewiele już gra ludzi.

Teraz każdy się przerzuca na F14, bo są aktualizacje i b.dużo osób gra na Ultimate Team.

Kup na Origin'ie bo jest tanio, wyślesz im pieniądze, a oni tobie klucz na e-mail który podałeś podczas rejestracji.

A więc przerzuć się na Fifę 14.

Pozdrawiam!

Opublikowano

wchodzisz na stronę paysafecard, wpisz tak sobie w google. Wchodzisz w "usługi" i "wyszukiwania punktow sprzedazy" wyszukujesz gdzie w twoim mieście sprzedają te paysafecard i kupujesz. Najlepiej sobie zrobić konto na tej stronie i sobie je doładowujesz. np: Chcę sobie kupić fifa points, idę do Bato kupuje kartę paysafecard za 20 zł, wracam na chatę doładowuję moje konto na stronie, wchodzę na origin szukam danej ilości pointów na jaką mnie stać za 20 zł mogę kupić 500 fp za 15 zł, dodaje do kosza i finalizuje zakup, a 5 zeta zostaję na koncie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...