Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] FIFA 14 (PC) - Kilka pytań

xl3eer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka czy waszym zdaniem opłaca się kupić FIFĘ 14 w wersji na PC? Głównie chodzi mi o grę online i tryb Ultimate Team. Dużo osób gra online? Czy jest dużo aukcji? Np. na ps3 ludzie wystawiali aukcję o godzine 03:00 i było ich mnóstwo? Czy ogólnie liczba graczy na PC jest zbliżona do liczby graczy ps3/xbox360? Myślałem żeby kupić przez origin i czy wy polecicie kupno w ten sposób? https://www.origin.com/pl-pl/store/buy/fifa-14/pc-download/base-game/digital-deluxe-edition-ANW.html Co kupie za te 1575 coinsów? i czy np po formacie kompa gra przepadnie?

2e4ezhz.png

Budowniczy
Opublikowano

Oczywiście, że się opłaca kupić FIFĘ 14 na PC.

Nawet co kilka sekund jest nowa aukcja.

Gra baaardzo dużo osób, więc o każdej porze zagrasz mecz online.

Nie ma żadnych błędów. Może czasami, ale to usprawnienia gry są.

Są aktualizacje które niszczą niepotrzebne bugi utrudniające grę.

Można powiedzieć, że więcej ludzi gra na PC, ale też bardzo dużo na Playstation i Xbox.

Gra ci nigdy nie przepadnie jeżeli kupisz wersje Origin, bo tam się opłaca, jest taniej i gdy wyślesz im pieniądze, prześlą ci klucz na adres e-mail który zajerestrowałeś.

A więc kupuj Fifę 14, bo dużo osób gra i zawsze jest dobra zabawa :)

Pozdrawiam, efx !

Opublikowano

Ok, twoim zdaniem opłaca się kupić ta wersję premium z 1575 coinsów ( co za to kupie np jakies porównanie ilu i jakich zawodników za to kupie) i jakiego pada polecasz pod tą grę?

2e4ezhz.png

Budowniczy
Opublikowano

Możesz kupić za to np. Mandzukić'a na atak.

Ogólnie polecam pada od Xbox'a pod każdą Fifę, ja gram już na moim prawie 4 lata i jakoś się nie psuje :)

Zobacz ceny na internecie, a jak chcesz kupić w rękę, to do sklepu, bo zawsze są do sprzedaży dobrej jakości pady.

Jeżeli chcesz, możesz uzbierać te 10 tyś coinsów i kupić cały skład Bayernu, bo są tani i bardzo dobrzy w grze.

Może nie kupisz Neuera, Robbena czy Ribery'iego, ale bez nich też dasz radę, ja mam taki skład i wygrywam dużo meczy, nawet z silniejszym przeciwnikem.

Pozdrawiam.

Budowniczy
Opublikowano

Shiniox ma rację.

Trzeba kupić odbiornik do PC, aby twój PC wychwytywał pada.

Jeżeli chcesz to znajdz taki pad Xbox'a pod kabel USB.

Wtedy nie powinno być problemów.

A ten odbiornik kosztuje te 15 zł tak sądze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...