Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się kupić czy nie ?

Diegi9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć potrzebuje opinii na temat tego laptopa czy ogólnie opłaca się go kupić
Ma on mi służyć głownie do przeglądania internetu i mało wymagających gier typu Metin cz C-s , oglądania filmów

Mój budżet 2100 zł

Może polecacie jakiegoś innego Laptopa wszystkie opinie są dla mnie bardzo ważne i serdecznie za nie dziękuję :)

Lenovo Essential G500C 1999zł

http://www.euro.com.pl/laptopy-i-netbooki/lenovo-essential-g500c-i5-3230-6gb-1tb-w8.bhtml#opis
Dane techniczne
laptop Lenovo Essential G500C i5-3230 6GB 1TB W8
Oprogramowanie System operacyjny Windows 8 64 bit Wersja językowa polski
Podzespoły Procesor Intel® Core™ i5 3gen 3230M 2,6 - 3,2 GHz Liczba rdzeni 2 Pamięć podręczna CACHE 3 MB
Ekran 15,6'', WXGA 1366 x 768 pikseli (16:9) Typ matrycy brak danych Ekran dotykowy nie Pamięć RAM 6 GB, DDR3, 1333 MHz Dysk twardy 1000 GB, SATA 5400 obr/min
Grafika Intel® HD Graphics 4000 Pamięć karty graficznej współdzielona z pamięcią systemową Napęd, kamera Rodzaj napędu Super Multi DVD+/-RW Wbudowana kamera tak 1 mln pikseli Dźwięk Karta dźwiękowa zintegrowana Wbudowane głośniki 2 Wbudowany mikrofon tak Komunikacja Karta sieciowa 10/100 Mbps Ethernet Karta bezprzewodowa Wi-Fi 802.11 b/g/n Bluetooth tak Czytnik kart pamięci 2 w 1 (SD, MMC) Wyjścia / wejścia Złącze USB 2.0 1 Złącze USB 3.0 2 Wyjście HDMI tak Wyjście VGA tak Złącze Combo jack (wejście/wyjście audio) tak Parametry fizyczne Urządzenie wskazujące TouchPad Czytnik linii papilarnych nie Wymiary (szer. x gł. x wys.) 377 x 350 x 34 mm Waga 2,6 kg Maksymalny czas pracy 4 h
Wyposażenie Wyposażenie instrukcja obsługi, karta gwarancyjna, zasilacz, akumulator Gwarancja Gwarancja 24 miesiące Typ gwarancji door to door Gwarancja międzynarodowa tak Gwarancja baterii 6 miesięcy Kod producenta 59400810 Seria Essential G
Opublikowano

Możesz szukać używanego y580 (nie raz idzie dorwać z i5 pół rocznego za 2k). Ewentualnie HP'ka(nowego) z hd 6770m/i5 2gen za 1700 nówka:P

Opublikowano

Ja bym kupił. Co prawda w battlefield-a 4 nie pograsz, ale jest równierz wiele laptopów w internecie więc może jeszcze warto poszukać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...